-
آلبوم «ردیف استاد صبا برای ساز نی» منتشر میشود
آلبوم «ردیف استاد صبا برای ساز نی»به همت مرکز موسیقی حوزه هنری تولید و منتشر شد.
-
رمضی: زبان هنری بسیار پرنفوذتر از هزاران ساعت سخنرانی است
سید مقاومت در ۶ مهرماه در تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به خاک لبنان در کنار هموطنانش از کودک و زن و پیر وجوان به شهادت رسید. بسیاری از هنرمندان به شهادت شهید سید حسن نصرالله واکنش نشان دادند.
-
قصه عشق را از هر زبان که بشنویم، نامکرر است
در آخرین روزهای مردادماه و نزدیک به ایام اربعین سید و سالار شهیدان (ع) به همت دفتر موسیقی حوزه هنری، آیین رونمایی از اولین ردیف آوازی تعزیه ایران برگزار شد. این اثر با اجرای سیدمحسن هاشمی و نوای نی سعید نبئی به روی صحنه رفت و برای دقایقی اشک بر گونه میهمانان نشاند.
-
نشست «رسانه، موسیقی و نوجوان» برگزار میشود
باشگاه موسیقی نوجوان در سلسله نشستهای عصر موسیقی نوجوان به موضوع رسانه، موسیقی و نوجوان میپردازد.
-
جشنواره سرود بین المللی «یدا بید» در بصره برگزار شد
به همت مرکز الجنوب الثقافی بصره و حوزه هنری انقلاب اسلامی، جشنواره بینالمللی سرود «دست در دست» با حضور گروههای سرود کشورهای لبنان، بحرین، عراق و ایران و شخصیتهای برجستۀ سرود برگزار شد.
-
حوزه هنری دومین جشنواره بینالمللی سرود «یدا بید» را در بصره برگزار میکند
دومین جشنواره بین المللی سرود «یدا بید» به مدت دو روز و با برنامهریزی و راهبری مشترک حوزه هنری انقلاب اسلامی و مرکز الجنوب الثقافی در بصره برگزار خواهد شد.
-
نسخه صوتی قطعه «و ناگهان» با صدای محمد معتمدی منتشر شد
نسخه صوتی قطعه موسیقی «و ناگهان» به همت مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی در آستانه عید غدیر منتشر شد.
-
محسن نفر: «رئیسی» راحتیِ خود را بر ناراحتیِ مردم ترجیح نمیداد
محسن نفر آهنگساز، نوازنده، پژوهشگر و مدرس موسیقی گفت: «سیدابراهیم رئیسی» نشان داد که اگر کسی بخواهد جایگاه اجرایی ریاست جمهوری را بر عهده بگیرد و کار کند، واقعا میتواند.
-
درسگفتار «دادگری گوهر شهریاری» با محوریت بازخوانی داستان انوشیروان
پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی درسگفتار «دادگری گوهر شهریاری» را به صورت مجازی و حضوری برگزار میکند.
-
نماهنگ «دست خالی» منتشر شد
نماهنگ «دست خالی» با صدای حمید آجرلو منتشر شد.
-
تعیین ارزش و اصالت آثار موسیقی را به متخصصان بسپاریم
ناهید منصوری- خبرنگار، موسیقی بعد از انقلاب اسلامی با ممنوعیت چند ساله روزگار سختی را طی کرد که هدف از آن تعیین و کاربرد ارزشهای اسلامی بود و مؤمنانهترین احساسات اعتراضی در تقابل با موسیقیهای کافه وکابارهای و فیلم فارسی و پاپ را بر میتاباند. موسیقی ایران که با برخورداری از روح حماسی ایرانیان، شنونده را به تفکر، تالش و دست یافتن به دنیای غیرمادی فرا میخواند، طی چهاردهه در بزنگاههای تاریخی زبان گویای جامعه بوده و توانسته خواستههای ملت را با زبان موسیقیایی مطرح کند. به همین بهانه، روزنامه جوان گفتوگویی با «منصوره ثابتزاده» پژوهشگر حوزه موسیقی و حرکات بومی اقوام ایرانی انجام دادیم تا روند موسیقی ایران را در دوره بعد از انقلاب اسلامی بررسی کرده و از نگاه یکی از فعالان در حوزه اجرا و پژوهش به مرور تحولات موسیقی طی دهههای اخیر بپردازیم. مشروح این گفتوگو در ادامه میآید.
-
موسیقی در سالهای پس از انقلاب آسیبشناسی میشود
مرکز موسیقی حوزه هنری به مناسبت هفته هنر انقلاب نشست «آسیبشناسی موسیقی در سالهای پس از انقلاب» برگزار میکند.
-
شکوفایی هنر با مناجاتخوانی پیوند خورده است
آئین اجرایی دومین جشنواره «سحری خوانی» و «مناجات خوانی» ایرانیان روز گذشته ۱۸ فروردین ماه با «نیایشخوانی» سروش بخشش در تماشاخانه مهر حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.
-
حفظ میراث فرهنگی رسالت نهادهای فرهنگی است
ناهید منصوری- خبرنگار، موسیقی ایران که با برخورداری از روح حماسی ایرانیان، شنونده را به تفکر، تلاش و دست یافتن به دنیای غیرمادّی فرا میخواند، طی ۴ دهه گذشته در بزنگاههای تاریخی زبان گویای جامعه بوده و توانسته خواستههای ملت را با زبان موسیقایی مطرح کند. به همین بهانه گفتگویی با منصوره ثابتزاده پژوهشگر حوزه موسیقی و حرکات بومی اقوام ایرانی داشتهایم تا روند موسیقی ایران را در دوره بعد از انقلاب اسلامی بررسی کنیم و از نگاه یکی از فعالان در حوزه اجرا و پژوهش به مرور تحولات موسیقی طی دهههای اخیر بپردازیم.
-
وضعیت آموزش موسیقی نیاز به آسیبشناسی دارد/ حوزه هنری منشاء آموزشهای تخصصی باشد
پیروزی انقلاب اسلامی سرآغاز تحولات چشمگیری در بخشهای مختلف تاریخ کشورمان بوده است. یکی از شاخههای رونقگرفته از بهمنماه ۱۳۵۷ ه.ش عرصهی شعر، سرود و موسیقی است که زمینهی فعالیت بیشتری برای شاعران و آهنگسازان انقلابی فراهم کرده است. در میان جمع کثیری از هنرمندان حوزهی موسیقی حسین خوشچهره عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان، سالها به تولید و تدریس موسیقی مشغول بوده است. بر همین اساس هم گفتگویی با این هنرمند داشتهایم تا روند تحولی موسیقی انقلاب را با توجه به نقاط قوت و نیازهایش بررسی کنیم.
-
مهدی کلهر: امام گفتند باید موسیقی دراماتیک را یاد بگیری
مهدی کلهر درباره ورود به عرصه موسیقی گفت: سال ۱۳۴۸ از طریق اخویام از امام در نجف استفتاء کردم که آیا شما اجازه میفرمایید وارد هنر و فضاهای این چنینی شوم، ایشان شخصا این اجازه را برای من صادر کردند و گفتند باید موسیقی دراماتیک را یاد بگیری.
-
مراسم معارفهی مدیر مرکز آفرینشهای ادبی و سرپرست مرکز موسیقی حوزه هنری برگزار شد
صبح سهشنبه هشتم اسفندماه آئین معارفهی مسئولین مرکز آفرینشهای ادبی و مرکز موسیقی حوزه هنری برگزار شد.
-
«نقد سینما» هر شب میزبان علاقهمندان سینما میشود
برنامه تلویزیونی «نقد سینما» از امشب ۱۲ بهمنماه و همزمان با آغاز چهلودومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر هرشب از شبکه چهار پخش میشود.
-
پیام رئیس حوزه هنری برای درگذشت جمشید جم
محمد مهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت جمشید جم را تسلیت گفت.
-
📷 نشست «جریانهای مصرف موسیقی و تربیت»
نشست «جریانهای مصرف موسیقی و تربیت» با سرفصل موسیقی؛ هنر یا ابزار راهبردی فرهنگی و بررسی ابعاد تربیتی موسیقی در عصر حاضر ۲۰ دی ماه به همت مرکز موسیقی حوزه هنری در سالن استاد طاهره صفارزاده برگزار شد. حجت الاسلام علی سرلک و دکتر پدرام جوادزاده میهمانان این نشست بودند.
-
جریانهای مصرف موسیقی و تربیت بررسی میشود
مرکز موسیقی حوزه هنری نشست «جریانهای مصرف موسیقی و تربیت» را برگزار خواهد کرد.
-
♫ قطعه «چوپانان دشت ترکمن» منتشر شد
قطعه «چوپانان دشت ترکمن» که از تولیدات مرکز موسیقی حوزه هنری است، منتشر شد.
-
جشنواره سرود«به سوی قدس» تمدید شد
اولین فراخوان جشنواره ملی سرود مقاومت با عنوان «به سوی قدس» که آبان ماه سال جاری، همزمان با عملیات طوفان الاقصی منتشر شده بود، به دلیل استقبال خوب شرکتکنندگان تا ۲۳ آذرماه تمدید شد.
-
دوره جامع آموزشی - پژوهشی «اسلام و موسیقی» برگزار میشود
دوره جامع آموزشی - پژوهشی «اسلام و موسیقی» با موضوع مروری جامع بر ابعاد مهم و ناشناخته اندیشه متفکران مسلمان به موسیقی 4 و 5 آبان ماه در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار میشود.
-
اثری عرفانی با اشعاری از مولانا
آلبوم موسیقی «ماه دیدم» با آهنگسازی افشین و سپهر رامین و خوانندگی حمید قربانی روی اشعار مولانا که به صورت موسیقی تلفیقی تولید شده است، به عنوان جدیدترین تولید مرکز موسیقی حوزه هنری شنبه، 8 مهرماه به مناسبت روز بزرگداشت مولانا رونمایی شد.
-
تا جان در بدن دارم به عشق خدا و رسولش میخوانم
ناهید منصوری- خبرنگار، 4 سال پیش و در سالروز ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و آغاز هفته وحدت آلبومی با عنوان «محمد(ص)» به آهنگسازی و خوانندگی پیام عزیزی منتشر شد که توانست توجه مخاطبان زیادی را جلب کند. این اثر که به 4 زبان فارسی، کُردی، عربی و ترکی به مدح رسول اکرم (ص) میپرداخت، بازخورد فرامرزی خوبی را نیز به دنبال داشت و حالا خواننده این اثر تصمیم دارد با همکاری سامی یوسف، خواننده مطرح جهان اسلام، این اثر را به زبان انگلیسی اجرا کند. به همین بهانه و به مناسبت سالروز ولادت حضرت رسول(ص) به گفتوگو با پیام عزیزی، خواننده این اثر پرداختهایم.
-
مناقبخوانی هنری است که ایرانیها برایش خون دادند
ناهید منصوری، خبرنگار- «مناقبخوانی هنری است که ایرانیها برایش خون دادند، این هنر اصولی دارد و با توجه به اینکه میراث ایرانیان است باید در یونسکو به عنوان میراث جهانی ثبت شود.» اینها بخشی از گفتههای هوشنگ جاوید، گردآوردنده آلبوم «مناقبخوانی در ایران» است که امروز ۲۰ شهریورماه در نشست خبری رونمایی از این آلبوم مطرح شد.
-
مداحی استودیویی میتواند کارکرد هیئت را جبران کند؟
پنجاهمین محفل عصرنشینی هنر و اندیشه «دیدار» با نگاهی به فرصتها، آسیبها و ملاحظات فرهنگی «مداحی در استودیو» برگزار شد.
-
بررسی نقش موسیقی در متون قدسی
زهرا بخشی، خبرنگار- در اولین نشست از مجموعه نشستهای «موسیقی و نیایش» که با همکاری اندیشکده هیات و مرکز موسیقی حوزه هنری برگزار شد، آثار موسیقی استاد عباس ابوحمزه بررسی شد.
-
آثار موسیقی استاد عباس ابوحمزه بررسی میشود
مرکز موسیقی حوزه هنری و میز موسیقی اندیشکده هیأت، سلسله نشستهای موسیقی و نیایش را برگزار میکند.