-
نهمین شماره دو فصلنامه اندیشهنامه پایداری منتشر شد
نهمین شماره دو فصلنامه اندیشهنامه پایداری که به مطالبی در حوزه ادبیات محور مقاومت اختصاص دارد، منتشر شد.
-
نور از نگاه مولانا تشریح شد
نود و سومین نشست از کلاس مثنویخوانی استاد محمدرضا سنگری با موضوع نور از نگاه مولانا برگزار شد.
-
نقد ادبی برای شناخت انواع ادبی است
اندیشکده ادبیات پایداری که در سال جاری بر نقد ادبی تمرکز دارد بیستوهشتمین نشست خود را با حضور دکتر احمد تمیمداری ادیب، زبانشناس و استاد تمام گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبایی و با موضوع مبانی و مبادی نقد ادبی، چیستی، چرایی و چگونگی آن برگزار کرد.
-
نشست «نقد ادبی: چیستی، چرایی و چگونگی» برگزار میشود
بیستوهشتمین نشست تخصصی اندیشکده ادبیات پایداری با عنوان «نقد ادبی: چیستی، چرایی و چگونگی» برگزار میشود.
-
چه انگارههایی در بافت زندگی انسان اثرگذار است؟
محمدرضا سنگری در هشتاد و هشتمین نشست از کلاس مثنویخوانی به انگارههای غلط انسان اشاره کرد که گاه در قالب خودبزرگبینی و کبر نمایان میشود.
-
«ایکاش این گلوله شلیک نمیشد» نقد میشود
نخستین برنامه نقد و بررسی مرکز مطالعات و تحقیقات ادب و فرهنگ پایداری به کتاب «ایکاش این گلوله شلیک نمیشد» نوشته اصغر کاظمی اختصاص یافت.
-
اندیشکده ادبیات پایداری به «نقد ادبی: چیستی، چرایی و چگونگی» میپردازد
بیست و هفتمین نشست تخصصی اندیشکده ادبیات پایداری با عنوان «نقد ادبی: چیستی، چرایی و چگونگی» برگزار میشود.
-
پشتوانه معلم، دعای هستی است
هشتادمین جلسه مثنویخوانی که به شرح مثنوی اختصاص دارد با تبریک روز معلم و یاد استاد مرتضی مطهری آغاز شد و در این جلسه محمدرضا سنگری درباره جایگاه و ارزش معلمی به سخنرانی پرداخت.
-
در مسیر کمال، انسان بیراهبر به مقصد نمیرسد
ناهید منصوری- خبرنگار، کلاس مثنویخوانی محمدرضا سنگری، صبح امروز ۱۰ آبان ماه با موضوع نقش راهبر در مسیر رسیدن به کمال و نفسی که انسان را به تباهی و جهنم میکشاند، برگزار شد.
-
شهید رستمی دینش را به مردم و وطنش ادا کرد
در سیصد و پنجاه و یکمین برنامه شب خاطره حوزه هنری که طبق روال معمول خود در نخستین پنجشنبه هر ماه برگزار میشود، به خاطرات شهید عباس رستمی، شهید کشتیگیر و مسئول کمپ اسرای عراقی پرداخته شد. همچنین در این رویداد از کتاب «هنوز برادرم هست» به قلم منصوره قنادیان که به خاطرات دوران زندگی شهید عباس رستمی پرداخته است رونمایی شد.
-
«سپیدارهای آن سوی دوله تو» روزهای پرالتهاب کردستان را ترسیم میکند
ناهید منصوری- خبرنگار، اولین جلسه از سلسله نشستهای «به وقت روایت» با هدف پرداختن به ناگفتههای اسارت و نوآوری در روایتنویسی، به همت دفتر هنر و ادبیات اسارت حوزه هنری برگزار شد. این جلسه به بررسی کتاب «سپیدارهای آن سوی دولهتو» نوشته فاطمه بهبودی اختصاص یافت و در آن نویسنده اثر و جواد کامور بخشایش، منتقد به بحث و گفتوگو پیرامون کتاب پرداختند. نوع پرداخت به خاطرات دوران اسارت ناصر حیدری در زندان «دولهتو» در نقطه صفر مرزی ایران و عراق مهمترین بخش از این جلسه نقد و بررسی بود.
-
نشست «بازنمایی تاریخ در ادبیات: ویژگیهای رمان تاریخی» برگزار می شود
بیستوسومین نشست اندیشکده ادبیات پایداری با عنوان «بازنمایی تاریخ در ادبیات: ویژگیهای رمان تاریخی» برگزار می شود.
-
پای خرده روایتهای هنرمندان از اربعین ۱۴۰۲
نشست خرده روایتهای هنرمندان از اربعین ۱۴۰۲ به همت پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی برگزار می شود.
-
دو فصلنامه اندیشهنامه پایداری به ایستگاه هفتم رسید
هفتمین دو فصلنامه اندیشهنامه پایداری از سوی اندیشکده ادبیات پایداری منتشر شد.
-
آلبوم«ماه دیدم» رونمایی می شود
آلبوم موسیقی «ماه دیدم» به عنوان جدیدترین تولید مرکز موسیقی حوزه هنری روز شنبه 8 مهرماه به مناسبت روز بزرگداشت مولانا رونمایی می شود.
-
هنر وادبیات دفاع مقدس ما تعهد و تکلیف محور است
به همت گروه مطالعات بینارشتهای اندیشکده ادبیات پایداری و با حضور دکتر مرتضی گودرزی دیباج، « نشانه» فصل مشترک هنر و ادبیات دفاع مقدس بررسی شد.
-
نشست «نشانه؛ فصل مشترک هنر و ادبیات دفاع مقدس» برگزار می شود
بیست و دومین نشست اندیشکده ادبیات پایداری با عنوان «نشانه؛ فصل مشترک هنر و ادبیات دفاع مقدس» برگزار می شود.
-
روایت سنگرسازان بیسنگر در حوزه هنری
سیصد و چهل و هشتمین برنامه «شب خاطره» حوزه هنری، به روایت سنگرسازان بی سنگر خواهد پرداخت.
-
پای خاطرات رزمندگان ایرانی در جنگ بوسنی
به همت هیات هنر و حوزه هنری انقلاب اسلامی؛ محفل شب خاطره با عنوان «مارش نامیرا» که مراسم پیادهروی در یادبود قربانیان نسلکشی «سربرنیتسا» در بوسنی و هرزگوین است، در حوزه هنری برگزار شد.
-
نشست «روایت شناسی: مبانی و روشها»برگزار میشود
نشست «روایت شناسی: مبانی و روشها»20 تیرماه به همت اندیشکده ادبیات پایداری برگزار میشود.
-
مردم صدای انبیا را از امام (ره) شنیدند
رحیمپور ازغدی در همایش «امام خمینی (ره) حقیقت ماندگار» که 13 خردادماه در حوزه هنری برگزار شد گفت: امام خمینی (ره) هدف را اقامه حق میدانست و کارش این بود که صدای انبیا را به گوش بشر رساند و چون مردم صدای انبیا را از امام شنیدند، او را همراهی کردند.
-
روایت شنیده نشده امدادگران در فتح خرمشهر
نخل بزرگ گوشه صحنه با پارچه سفید و خون آلودی که دور تنه آنها بسته شده، جعبههای مهماتی که وسط سن روی هم چیده شدهاند و پوکه بزرگ گلولهای که داخلش پر از گل است، پرتت میکند به ۴۱سال پیش. به خرمشهر عزیز. به روزهایی که نخلها و در و دیوارهای شهر شاهد تازهترین تعریف از واژه «مقاومت» بودند؛ روزهایی که خون جوانان و رزمندگان، ریشههای درخت ایستادگیشان را تقویت میکرد تا یکی از بزرگترین افتخارات تاریخ مقاومت ایران را به نام آنها ثبت کند. افتخاری که سوم خرداد سال ۶۱ را به نام آنها ماندگار و همه ایران را غرق شوق و خوشحالی کرد. اینجا ۴۱سال پس از آن روز افتخارآفرین، سالن سوره حوزه هنری است. جایی که رزمندگان «گروهان احیا» متشکل از پزشکان، پرستاران و امدادگرانی که در عملیات بیت المقدس حضور داشتند دور هم جمع شدهاند تا از آن روز پر غرور بگویند. از روایت فتح. از روایت ایثار و از حماسهای که همچون ستاره، در آسمان افتخارات ایران میدرخشد.
-
آئین شب خاطره و شب شعر شاعران و عکاسان دفاع مقدس در «خانهام خرمشهر»
همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان و در ادامه برنامههای رویداد ملی و منطقهای «خانهام خرمشهر»، آئین شب شعر و شب خاطره شاعران و عکاسان دوران دفاع مقدس در منطقه آزاد اروند برگزار شد.
-
روایت گروهان احیاء در شب خاطره
سیصد و چهل و هفتمین برنامه شب خاطره که به روال معمول خود در اولین پنجشنبه اول هر ماه برگزار میشود، پنجشنبه ۴ خردادماه میزبان گروهان احیا، خواهد شد.