-
دوازدهمین دوره تخصصی مرکز آموزش حوزه هنری افتتاح میشود
دوازدهمین دوره تخصصی مرکز آموزش حوزه هنری با عنوان «اینجا راهی روشن است» در تالار سوره حوزه هنری افتتاح میشود.
-
برگزاری نشست «حاج قاسم؛ در تلاقی ملت و امت»
پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی نشست «حاج قاسم؛ در تلاقی ملت و امت» را ۱۲ دیماه برگزار میکند.
-
هنرنمایی سهرخ از هنرمندان انقلاب
نمایشگاهی با عنوان «سهرخ» در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری این روزها برپا شده است که شامل ۹مجسمه علیاصغر یوزباشی، ۵۶اثر نقاشی و طراحی از ناصر سیفی و ۴۸پوستر، تصویرسازی و جلد کتاب از سیدحمید شریفیآلهاشم است.
-
موقعیت کسب و کارها در بازار رسانه، نقد و بررسی میشود
پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی ششمین جستار از سلسله جستارهای «بازار رسانه» را با موضوع «بازار رسانه؛ موقعیت کسب و کارها» برگزار میکند.
-
عملکرد شهرداری تهران در ساخت فضاهای فرهنگی بررسی میشود
نشست سیوهفتم از سلسله نشستهای «مسأله شهر» با موضوع «فضاهای فرهنگی شهر» چهارم دیماه برگزار میشود.
-
فصل چهارم از مدرسه هنر و علومانسانی «درنگ» برگزار میشود
پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی دوره آموزشی «فهم ذوق ایرانی؛ آشنایی با زیباییشناسی هنرهای ایرانی در دوره معاصر» را به صورت مجازی و حضوری از ششم دیماه، به مدت سیزده جلسه برگزار میکند.
-
اختتامیه دوره تاریخ تحلیلی سینمای ایران برگزار شد
مراسم پایانی دوره تخصصی «تاریخ تحلیلی سینمای ایران ۳»، عصر روز دوشنبه، ۲۰ آذرماه، در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.
-
نسبت انسان با جهان توسط «بازی» دگرگون میشود
دکتر محسن دنیوی؛ مدیر گروه مطالعات راهبردی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی: در این جهان بازیوار، بازی دیگر ابزار نیست؛ بازی همهچیز است. گیمی فای شدن در آینده نسبت انسان با جهان را دگرگون میکند.
-
کتاب «بازی ادامه دارد» نقد و بررسی شد
نشست نقد و بررسی کتاب «بازی ادامه دارد، شناخت بازیهای آنلاین و آینده آن» برگزار شد.
-
درنگی بر پژوهش هنر انقلاب اسلامی
پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی به مناسبت روز پژوهش، یادداشتی با موضوع وضعیت و ضرورت پژوهش ارائه کرده است که میخوانید.
-
کتاب «بازی ادامه دارد» بررسی میشود
پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، نشست نقد و بررسی کتاب «بازی ادامه دارد» را روز یکشنبه ۱۹ آذر ساعت ۱۶:۳۰ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار میکند.
-
سیوششمین نشست«مسأله شهر» به بررسی «کرمان، تبار و آینده» میپردازد
پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی با همکاری حوزه هنری استان کرمان، نشست سیوششم از سلسله نشستهای «مسأله شهر» با موضوع «تأملی بر تصویر آینده کرمان و نسبت آن با شهید سلیمانی» را ۱۹ آذرماه در شهر کرمان برگزار میکند.
-
جشنواره معماری و شهرسازی فجر راهاندازی شود
سید مجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی در سیوپنجمین نشست مسئله شهر گفت: باید بنیاد معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی با هیئتامنایی متشکل از نمایندگان چند دستگاه و اشخاص حقیقی تشکیل شود.
-
زبان چون نان شب واجب است
بیست و پنجمین نشست از سلسلهنشستهای زبانشناخت با عنوان «بررسی سیاستگذاریهای زبانی در ایران» به همت دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزۀ هنری، با حضور دکتر موسی بیات، مدیر دفتر مطالعات فرهنگ و آموزش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، در سالن طاهره صفارزادۀ حوزۀ هنری برگزار شد.
-
درسگفتار «در جستجوی روایت ایرانی» برگزار میشود
پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی با همراهی دفتر ادبیات داستانی مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری، درسگفتار «در جستجوی روایت ایرانی» را به صورت مجازی و حضوری برگزار میکند.
-
نشست سیوپنجم «مسأله شهر» به «سیاستگذاری فرهنگی و شهر» میپردازد
نشست سیوپنجم از سلسله نشستهای «مسأله شهر» با موضوع «بررسی اثرات و پیامدهای نادیده گرفتن شهر در سیاستگذاری فرهنگی» سیزدهم آذرماه برگزار میشود.
-
محفل عصرنشینی هنر و اندیشۀ «دیدار» به ایستگاه پنجاه و چهارم رسید
پنجاه و چهارمین محفل عصرنشینی هنر و اندیشۀ «دیدار» ۶ آذرماه برگزار خواهد شد.
-
پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی درسگفتار «سیاست شاعرانه» برگزار میکند
درسگفتار «سیاست شاعرانه» با موضوع درنگی تطبیقی بر داستان بهرامگور در شاهنامه فردوسی و هفتپیکر نظامی، از ۱۵ آذرماه آغاز میشود.
-
«نورچشمی» نگاهی جدیدی به جنگ دارد
نشست نقد و بررسی رمان «نورچشمی» با حضور مهدیه جلالی نویسنده و سمیه جمالی منتقد در کافه سمیه انتشارات سوره مهر برگزار شد.
-
«باغ» را جلوی «پارک» سر بریدند/ باغ ایرانی چگونه در شهر فراموش شد؟
زهرا بخشی، خبرنگار- پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی سی و چهارمین نشست مسأله شهر را با عنوان «تمنای بهشت» تأملی در نسبت باغ ایرانی و پارکهای معاصر؛ با حضور «دکتر لادن اعتضادی»، هیئت علمی دانشکده معماری دانشگاه شهید بهشتی و با اجرا و دبیری «سیدفاضل سجادی»، معمار و پژوهشگر حوزه شهر؛ ۲۹ آبان در سالن سلمان هراتی حوزه هنری برگزار کرد.
-
شهرداری در ارزیابی تأثیرات اجتماعی عملکردی مثبت دارد
سلسله نشستهای پیوست فرهنگی مسکن با عنوان «تجربیات ارزیابی تأثیرات اجتماعی و فرهنگی در شهرداری تهران » باحضور« هادی برغمدی» مدیر مرکز ارزیابی تأثیرات اجتماعی پژوهشکده علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی به دبیری« محمدعلی ساسانی» سردبیر رسانه تخصصی معماری و شهرسازی «وادی» روز یکشنبه ۲۸ آبان ساعت ۱۶ در مرکز راهبری فرهنگ و رسانه برگزار شد.
-
نشست تخصصی «بررسی روندهای انقلاب» در مسجد جمکران برگزار شد
هنرجویان مرکز آموزش حوزۀ هنری پنجم آبان در سالن همایشهای سردار سلیمانیِ مسجد جمکران در نشست تخصصی «بررسی روندهای انقلاب اسلامی» شرکت کردند.
-
میدان امام حسین(ع) یک نقطه آغاز برای تهران و برای اتفاقات ملی است
پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی سی وسومین نشست مسأله شهر را با عنوان «منظر شهر و خاطره جمعی» چرا بازآفرینی میدان آیینی امام حسین علیه السلام شکست خورد؟ با حضور دکتر «لیلا مقیمی»، دبیر گروه معماری دانشکده معماری سوره و دکتر «آیدا باقری بهشتی»، معمار و شهرساز و مدرس دانشگاه با اجرا و دبیری «سیدفاضل سجادی»، معمار و پژوهشگر حوزه شهر؛ ۱۵ آبان در سالن سلمان هراتی حوزه هنری برگزار کرد.
-
سهگانه طنز امید مهدینژاد منتشر شد
مجموعه سه جلدی منظوم «الا دختر»، «ابولچپ» و «خاک عالم» سروده امید مهدینژاد در انتشارات سورهمهر به چاپ رسید.
-
شاعران مقاومت «میانداری» میکنند
فاطمه شعبانی، خبرنگار- اتفاقات تلخی که در چند هفته اخیر در غزه در حال رخ دادن است، قلب هر انسان آزادهای را در سراسر جهان به درد میآورد؛ فاجعهای انسانی که بیشترین قربانیان آن را غیرنظامیان خصوصاً زنان و کودکان تشکیل میدهند. برای همدردی با غمدیدگان غزه بسیاری از هنرمندان و شاعران دست به کار شدهاندتا از مقاومت مردم فلسطین دربرابر این جنایت فجیع بنویسند تا شاید بتوانند ذرهای از رذالت صهیونیستها را به بشریت نشان دهند. دکتر محمدمهدی سیار، شاعر و ترانهسرا در شعر جدید خود با عنوان «سلام بر غزه» به این اتفاقات واکنش نشان داده است. وی از تأثیر شعر مقاومت و میانداری شعرا در وقایع اخیر میگوید.
-
در اولین کارگاه آموزشی« مدرسه پائیزه» چه گذشت؟
زهرا بخشی، خبرنگار- اولین کارگاه آموزشی «مدرسه پائیزه» باشگاه ادبی بانوی فرهنگ، با حضوراعضای این باشگاه و با ارائه اساتیدی از جمله احسان عباسلو- چایهای قند پهلو- نقد ادبی، مهدی قزلی ، پرده تماشا - دیدن جمعی فیلم سینمایی و نقد داستان پردازان، مهدی صالحی، غم نامه یا رزم نامه ویراستاری، سارا عرفان، ادبیات حماسه و سمیه سلطان پور، روایت دلبری ها و دلخوری ها ، برگزار شد .
-
چهارمین دوره تخصصی فیلمنامهنویسی در مرکز آموزش حوزه هنری
جدیدترین دوره مدرسه فیلمنامهنویسی "عین" از ۱۰ آبان ماه، به مدت ۴۰ جلسه سه ساعته در سرای شهید چمران مرکز آموزش حوزه هنری انقلاب اسلامی، با حضور هنرجویان پذیرفتهشده در این دوره، آغاز شد.
-
مدیریت فرهنگی مدیریت بر عموم فرهنگی است
زهرا بخشی، خبرنگار- سومین نشست از سلسله گفتوگوهای «سنجه» که به مرور یک تجربه موفق مدیریت فرهنگی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی میپردازد، به بررسی مدیریت موفق «مهندس منصور واعظی» مدیر اسبق فرهنگی و تجربه شکلگیری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اختصاص داشت.
-
نقد با طعم مادری
فاطمه شعبانی، خبرنگار: اولین کارگاه آموزشی مدرسه پائیزه باشگاه ادبی بانوی فرهنگ؛ با عنوان چای های قند پهلو با حضور اعضای این باشگاه و با ارائه استاد« احسان عباسلو» دهم آبان 1402 در سالن مهر حوزه هنری برگزار شد.
-
ذائقهسازی و تصویرسازی از مسائل جامعه؛ مهمترین وظیفه دانشجویان
آیین افتتاح سال جدید تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ نودانشجویان دانشگاه سوره با عنوان «سوره سلام» در تالار سوره حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.