-
خاطرهای از نادر ابراهیمی؛«تا این قلم قلم بشه، دست آدم قلم میشه»
احسان عباسلو با اشاره به خاطرهای از زبان نادر ابراهیمی گفت: ایشان میگفت قلم خطاطی خوبی داشتم که از دستم افتاد و شکست. نشستم برای این قلم به گریه کردن. وقتی همسرم دلیل ناراحتیام را پرسید جواب دادم، «تا این قلم قلم بشه، دست آدم قلم میشه»و این جمله نادر در ذهن من ماند. پس نویسندگان نو قلم و علاقمند به داستان نویسی باید بدانند داستان نوشتن یک فرایند است و باید آنقدر بنویسند تا داستان شکل بگیرد.
-
فرهنگ نان حلال و نان بازو خوردن احیا شود
در ادامه نشستهای تخصصی جشنواره «اتقان» در حوزه هنری؛ نشست تخصصی «عصر شعر اتقان» با حضور جمعی از اساتید شعر و ادب و شاعران شرکت کنندگان در جشنواره اتقان برگزار شد.
-
«موسای قوم زرگر» زندگی و خاطرات دکتر زرگر منتشر شد
کتاب «موسای قوم زرگر» زندگی و خاطرات دکتر موسی زرگر به قلم نجمه نیلیپور در انتشارات سورهمهر منتشر و راهی بازار نشر شد.
-
📷 ویژه برنامه «در حلقه رندان» در جشنواره فرهنگی هنری اتقان
صد و هشتاد و پنجمین شب شعر در حلقه رندان در قالب ویژه برنامه نخستین جشنواره ملی اتقان در تالار سوره برگزار شد.
-
شب شعر در حلقه رندان میزبان جشنواره اتقان
در حلقه رندان (شعر طنز، نثر طنز، استندآپ) صد و هشتاد و پنجم، تحت عنوان ویژه برنامه طنز اتقان با حضور محمد چکشیان، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، یکشنبه ۲۵ شهریور از ساعت ۱۹ الی ۲۱ در سالن سوره حوزه هنری برگزار شد.
-
نقد و بررسی کتاب «بازار بتان» در «همایش ملی فرهنگ شهرت»
کتاب «بازار بتان» دوشنبه بیستوششم شهریورماه در سالن شهید آوینی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی نقد و بررسی میشود.
-
نمایشهای جشنواره اتقان بیشتر از حد توقعم بود
اصغر همت که داوری آثار بخش نمایش نخستین جشنواره فرهنگی هنری اتقان را برعهده دارد گفت: اینکه صرفا هنرمندان و کسانی که دچار معضلات کار هستند به تماشای آثار بپردازند، راه به جایی نخواهیم برد و بهتر است نمایشها در کارخانهها اجرا شوند و هم مسئولان و هم کارگران به تماشای آثار بنشینند.
-
اعلام جدول برنامههای نخستین جشنواره ملی اتقان
جدول برنامههای نخستین جشنواره ملی اتقان منتشر شد.
-
📷 سومین روز از جشنواره فرهنگی هنری اتقان
نمایشهای خیابانی و صحنهای سومین روز از نخستین جشنواره فرهنگی و هنری اتقان در تماشاخانههای ماه و مهر اجرا شد.
-
فرهنگ کار به روایت هنر و ادبیات
نخستین دوره جشنواره در چهار بخش هنرهای تجسمی، طنز، شعر، داستان و هنرهای نمایشی برگزار میشود و علاقهمندان آثار خود را با موضوعات و مضامینی، چون منزلت و ارزش کار، وجدانکاری و مسئولیتپذیری، نقش ثروتهای بادآورده، عوامل مؤثر بر فرهنگ کار، پیامدهای بیتوجهی به فرهنگ کار، اتقانکاری، تعاون و کارگروهی، مهارتآموزی، تلاش، پشتکار، انضباطکاری، امانت و صداقت در کار به دبیرخانه این رویداد ارسال کردند.
-
پنجمین نشست «چرخ فلک» با محوریت «مصرف بازیهای رومیزی» برگزار میشود
مدیر اندیشکدۀ امید، از برگزاری پنجمین نشست «چرخ فلک» با محوریت «مصرف بازیهای رومیزی» خبر داد.
-
تجدید چاپ آثار «محسن سلیمانی» با طرح جلد جدید
پنج جلد از آثار ترجمه محسن سلیمانی در قالب مجموعه «ابزار نویسندگی» با طرح جلد جدید در انتشارات سورهمهر به چاپ رسید.
-
راویان انقلاب در مسیر خلق روایتهای تازه
امروز شنبه ۲۴ شهریورماه اولین جلسه از کارگاه آموزشی «چگونه راوی دقیقی برای انقلاب شویم؟» برگزار شد.
-
📷 باشگاه روایت انقلاب اسلامی-روز اول
باشگاه روایت انقلاب اسلامی با هدف شناسایی و جذب نیروهای کارآمد در حوزه روایتنویسی تاریخ انقلاب اسلامی با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی شهریور ماه سال جاری در حال برگزاری است. این دوره در روزهای ۲۴ تا ۲۶ شهریور در حوزه هنری انقلاب اسلامی، بخش آموزش برگزار میشود.
-
برگزاری نشست تخصصی عصر شعر اتقان
نشست تخصصی عصر شعر در نخستین جشنواره فرهنگی هنری اتقان با حضور جمعی از اساتید شعر و ادب برگزار میشود.
-
فرصت خوب اشتغال هنرمندان و گروههای هنری با جشنواره اتقان
این روزها حوزه هنری انقلاب اسلامی میزبان رویداد فرهنگی هنری به نام اتقان است تا با همکاری وزات کار و در حوزه فرهنگ کار به زبان هنر نقشآفرینی کند. با توجه به اینکه اجراهای این رویداد فرهنگی هنری از 22 شهریورماه آغاز شده هیئت داوری متشکل از شهرام کرمی، اصغر همت و کوروش سلیمانی مشغول بررسی و ارزیابی تولیدات بخش نمایش این جشنواره هستند. در همین راستا گفتوگویی با شهرام کرمی درباره آثار داوری شده داشتهایم که میخوانید:
-
یتیم نظرکرده که خداوند به عرش اعلایش نشاند
دهم ربیع الاول، پانزده سال قبل از بعثت، خدیجه کبرا بانوی بزرگ حجاز، به خانه سادهای پا میگذارد که جز حضور ملائک زینتی ندارد. اما طلیعه خوشبختی بندگان خدا از خانه محمد امین و خدیجه کبرا پرتوافشانی کرده و افق های جهان را روشن کرد. داستان این عشق الهی در رمان «آنک آن یتیم نظرکرده» به قلم محمدرضا سرشار آمده است.
-
«تداعی» در اقالیم شعر نقد میشود
کتاب «تداعی» اثر زینب احمدی در قسمت نهم برنامه تلویزیونی اقالیم شعر نقد میشود.
-
برگزاری دوره «دستور زبان و لهجههای محلی در معماری ایران»
مدرسه معماری ایرانی دوره «دستور زبان و لهجههای محلی در معماری ایران» برگزار میکند.
-
برگزاری نشست تخصصی داستان در جشنواره فرهنگی هنری اتقان
نشست تخصصی داستان در نخستین جشنواره فرهنگی هنری اتقان با حضور چهار استاد برجسته این رشته برگزار میشود.
-
📷 دومین روز از برگزاری جشنواره اتقان
نخستین جشنواره فرهنگی و هنری اتقان در دومین روز از برگزاری خود با اجرای نمایشهای خیابانی و صحنهای در محوطه حوزه هنری، تماشاخانههای ماه و مهر میزبان مخاطبان خود بود.
-
حوزه هنری باید مستندسازان مسئلهمحور را در مسیر ترقی همراهی کند
در حاشیه افتتاحیه دوره دوم مستندسازی مدرسه فیلمسازی نور که در مرکز آموزش حوزه هنری برگزار شد با محمدرضا امامقلی، مدیر حوزه هنری استان قزوین و قائممقام سازمان سینمایی و مدیر مرکز مستند سوره درباره وظیفه حوزه هنری در مقابل سایر مراکز تربیت هنرمند برای پرورش مستندساز حرفهای و حمایتهایی که برای هنرجویان این مرکز درنظر گرفته میشود صحبت کردهایم که مدیر مرکز مستند سوره گفت: حوزه هنری باید فضایی را فراهم سازد که مستندسازان مسئلهمحور مسیر ترقی را طی کنند و سلوک هنری خود را پی بگیرند. شرح این گفتوگو را در ادامه میخوانید.
-
📷 نخستین روز جشنواره اتقان
اجراهای بخش نمایش نخستین جشنواره فرهنگی و هنری اتقان آغاز شد.
-
تاملی بر حضور کمرنگ تقویم تاریخ در میدان هنر
محمد پرویزی- خبرنگار، به موتور جستجوگر سری بزنید و به طور اتفاقی، برخی از مناسبتهای تقویمی مشهور انقلاب اسلامی را جستجو کنید؛ مثلا ۲۸مرداد، ۱۷ شهریور، ۱۳ آبان یا حتی ۲۲ بهمن! بیش و پیش از آنکه، با یک محصول رسانهای یا اثر هنری مواجه شوید، لیستی از نام خیابان و بیمارستان و مدرسه برای شما نمایش داده میشود.
-
داوران بخش نمایشی جشنواره اتقان معرفی شدند
با نزدیک شدن به جشنواره اتقان، اعضای هیئت داوران بخش نمایش این جشنواره معرفی شدند
-
کارگردانی که سینما را از «آغوش درخت» آغاز کرد
آرام است و همواره در صحبتهایش طمانینهای دارد و احتمالا همین آرامش باعث شده است که حتی در عرصه سینما هم کار با بچهها و کودکان کم سن و سالتر را بهتر بلد باشد؛ او بابک لطفی خواجهپاشاست، کارگردانی از ارومیه که هم سابقه دستیاری کارگردانی را در کارنامه دارد، هم بازیگری و البته هم کارگردانی را. خواجهپاشا اما مسیری دور و دراز برای رسیدن به جایگاه کارگردانی طی کرده است، هنرمندی که پیشتر در شهرداری ارومیه بهعنوان مسئول هنری و مبلمان شهری سازمان زیباسازی به طراحی المانهای شهری مشغول بود و اتفاقا در همان دورهای که سکان این مسئولیت شهری را در دست داشت، توانسته بود در حوزه مسایل بصری شهری برای شهروندان اتفاقات تازهای را رقم بزند. آن هم در شرایطی که تنها ۳۳ سال داشت.
-
حضور اکران سیار بهمن سبز در دهمین نمایشگاه ایران نوشت
غرفه اکران سیار بهمن سبز با شعار «سینما برای همه» در بخش جانبی دهمین جشنواره و نمایشگاه نوشت افزار ایرانی «ایران نوشت» فعالیت خود را با اکران عمومی سه انیمیشن آغاز کرد.
-
راهیابی «آوای ابرها» به ۲ جشنواره ایتالیایی
انیمیشن کوتاه «آوای ابرها» از تولیدات مرکز فیلم جوان سوره به پنجمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه نذرا فلسطین و دومین دوره جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه «به صلح یک پرده نمایش بدهید» ایتالیا راه یافت.
-
مراحل رشد عقل تشریح شد/ با بصیرت میتوان از صورت عبور کرد
نودمین کلاس مثنویخوانی دکتر محمدرضا سنگری با موضوع عقل در انسان برگزار شد.
-
بخشندگی، مهربانی و رحمانیت خداوند در ذات زندهیاد بهمنی بود
آیین یادبود زندهیاد محمدعلی بهمنی با حضور جمعی از شاعران در حوزه هنری برگزار شد.