-
«عایده» نقد و بررسی میشود
کتاب «عایده» به قلم محبوبهسادات رضوینیا یکشنبه ۱۳ آبان در کافه سمیه نقد و بررسی میشود.
-
ماجرای خوابی که دانیال نبی را از چاه نجات داد
فاطمه شعبانی- خبرنگار؛ دانیال نبی پیامبر عصر بخت النصر به فرمان او سالها در چاهی زندانی بود. بخت النصر دو بار خواب میبیند که خواب دوم را فراموش میکند. همه معبران از تعبیرش عاجز میمانند و در نهایت دانیالنبی با تعبیر و تعریف خواب از چاه آزاد میشود.
-
علاوه بر تداوم برگزاری برخط، به صورت حضوری در حوزه هنری زنجان برگزارمیشود
سلسله درسگفتارهای عطارخوانی با رویکرد بازخوانی مثنویهای فریدالدین عطار نیشابوری، که به همت دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری و با حضور و ارائه دکتر قربان ولیئی، استادیار زبان و ادبیات فارسی و پژوهشگر ادبی و شاعر، که از ۸ بهمن ۱۴۰۲به صورت برخط آغاز شده است، از یکشنبه ۱۳ آبان، علاوه بر تداوم ارائه برخط، به صورت حضوری درحوزه هنری استان زنجان برگزار میشود.
-
آثار نقادانه، پدیده پول در برابر انتشار کتاب را برمیچیدند
دکتر قدرتالله طاهری، استاد دانشگاه شهید بهشتی گفت: اگر ناشری بداند که با هر اثری که منتشر کند، ده اثر نقادانه تولید میشود مطمئن باشید خود را اسیر آثار نامناسب نمیکند و در نتیجه پدیده ضد فرهنگی و زشتی که مؤلف به ناشر پول بدهد تا اثر ادبی تولید کند، دیگر نخواهیم داشت.
-
افتتاح اکران عمومی فیلم «باغ کیانوش»در همدان
سرپرست حوزه هنری انقلاب اسلامی همدان از اکران فیلم «باغ کیانوش» بهمناسبت هفته نوجوان و روز دانشآموز در این استان خبر داد و گفت: داستان این فیلم با اقتباس از کتاب باغ کیانوش نوشته علیاصغر عزتی پاک است که برای اولین بار در چهلودومین جشنواره بینالمللی فجر به اکران درآمد.
-
📷 بیست و ششمین ماه شعر
بیست و ششمین ماه شعر که محفل شعر ماهانه شاعران جوان عضو در دورههای آفتابگردانهاست، با رونمایی مجموعه شعر «در رکاب صبح» اثر فاطمه عارفنژاد و در حضور مرتضی آلکثیر منتقد این نشست، محمدامین اکبری مدیر انتشارات شهرستان ادب، علی داوودی مدیر دفتر شعر حوزه هنری، علیمحمد مودب مدیر انتشارات شهرستان ادب، میلاد عرفانپور دبیر این نشست و شاعرانی چون فریبا یوسفی برگزار شد.
-
«در رکاب صبح» نشان از زنده بودن جریان شعر انقلاب در راستای حمایت از فلسطین دارد
بیست و ششمین ماه شعر که محفل شعر ماهانه شاعران جوان عضو در دورههای آفتابگردانهاست، با رونمایی مجموعه شعر «در رکاب صبح» اثر فاطمه عارفنژاد برگزار شد.
-
📷 نشست «نقد و ادبیات پایداری»
بیستونهمین نشست اندیشکده ادبیات پایداری با عنوان «نقد و ادبیات پایداری» با حضور قدرتالله طاهری، استاد دانشگاه شهید بهشتی در سالن صفارزاده برگزار شد.
-
📷 اکران خصوصی فیلم سینمایی «باغ کیانوش»
مراسم اکران خصوصی فیلم سینمایی «باغ کیانوش»، محصول باشگاه فیلم سوره و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، به کارگردانی و نویسندگی رضا کشاورز حداد و تهیهکنندگی محمدجواد موحد شب گذشته ۷ آبان ماه با حضور خاطرهسازان دهه ۶۰، بازیگران، هنرمندان نوجوان و عوامل فیلم در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
-
📷 بازدید مسعود نجابتی از نمایشگاه بینالمللی «همچنان طوفان»
استاد مسعود نجابتی پیشکسوت هنرهای تجسمی و چهره سال هنر انقلاب اسلامی ۱۴۰۲، از نمایشگاه بینالمللی «همچنان طوفان» دایر در حوره هنری انقلاب اسلامی بازدید کرد.
-
«باغ کیانوش» حاصل همراهی تیمی پُرانرژی و همدل است/ اهمیت ساخت آثاری ویژه نوجوانان
اکران خصوصی فیلم سینمایی «باغ کیانوش»، محصول باشگاه فیلم سوره و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، شب گذشته ۷ آبان در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
-
خانه هلال هنرمندان در حوزه هنری استان یزد افتتاح شد
خانه هلال هنرمندان با مشارکت جمعیت هلال احمر استان و حوزه هنری یزد افتتاح شد. این مرکز با هدف آموزش و توانمندسازی هنرمندان در زمینه فعالیتهای اجتماعی و امدادی راهاندازی شده است.
-
واکنش سریع هنرمندان گاردها را پایین میآورد
سمیه دهقان زاده- خبرنگار؛ مسعود نجابتی درباره واکنش سریع هنرمندان به جنایات در غزه گفت: جنس واکنش هنرمندان در حوزه تجسمی متفاوت است، هر چند این واکنش سریع است، ولی باعث نمیشود که مخاطب با کار ضعیفی مواجه شود اتفاقا این هنرمندان در آثارشان به زوایایی میپردازند که بسیار متفاوت است و اینطور واکنشها بهویژه از جنس غیر مستند و کمی نمادین و شاعرانه میتواند خیلی از افراد جامعه را دربرگیرد و به یک مخاطب خاص معطوف نشود، چون زبان هنر است و نسبت به آن گاردی وجود ندارد.
-
مرکز امید با دست پر به استقبال از مخاطبان نمایش کودک و نوجوان میآید / حضور ۳ اثر از خانواده امید در جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان
خانواده امید، به صورت مداوم در حال طرح ایده و اجرا است تا سبد فرهنگی خانوار را غنی کرده و با هدف مردمی سازی به تولید و اجرای آثار فاخر برای بچهها کمک کند. یکی از این تولیدات مربوط به حوزه نمایش کودک و نوجوان است که این روزها به رویدادهای بینالمللی راه یافتهاند.
-
📷 سیامین نشست گردهمی هفتگی طنزخوانه
سیامین نشست گردهمی هفتگی طنزخوانه، روز یکشنبه ۶ آبان ۱۴۰۳ در سالن کنفرانس سلمان هراتی برگزار شد.
-
مساجد در جریانسازی و خلق رویدادهای تاثیر گذار، نقش تعیین کنندهای دارند
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان در آیین رونمایی از پوستر نخستین جشنواره استانی تئاتر مردمی «بچه های مسجد»(محرابیان) از مساجد به عنوان پایگاه اصلی برای تاثیرگذار و جریانسازی و محلی مهم برای خلق رویدادها در جامعه یاد کرد.
-
📷 کارگاه «چگونه داستان بازآفرینی بنویسیم؟»
دوازدهمین کارگاه داستان «جایزه داستان و بازآفرینی» باعنوان «چگونه داستان بازآفرینی بنویسیم؟» در سالن اوستا حوزه هنری برگزار شد.
-
📷 دهمین اردوی ادبی «تماشا»
دهمین اردوی ادبی «تماشا» در سالن صفارزاده حوزه هنری با حضور استادان علیرضا میرعلینقی، علیرضا سمیعی، حسنا محمدزاده، افسانه غیاثوند، آرش شفاعی و دبیری فریبا یوسفی برگزار شد.
-
«یازده زندگی»؛ شرححال خودنوشت آوارگان فلسطینی در لبنان
«یازده زندگی؛ روایتهایی از بود و باش آوارگان فلسطینی در لبنان» به کوشش محمدعلی خالدی و ترجمه حبیب یوسفزاده در انتشارات سورهمهر به چاپ رسید.
-
جشنواره شعر انقلاب بهزودی برگزار میشود
مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری گفت: دهمین جشنواره شعر انقلاب از اواخر آبان آغاز و تا پایان سال به گام نهایی خود خواهد رسید.
-
از خصایص شاعران نسل اول انقلاب تا راهکار شناسایی شعر فاخر
ناهید منصوری-خبرنگار؛ دهمین اردوی ادبی «تماشا» در سالن صفارزاده حوزه هنری با حضور استادان علیرضا میرعلینقی، علیرضا سمیعی، حسنا محمدزاده، افسانه غیاثوند، آرش شفاعی و دبیری فریبا یوسفی برگزار شد.
-
📷 نشست خبری «سومین سلسله رویدادهای تولیدی تئاتر بچههای مسجد (محرابیان)»
نشست خبری «سومین سلسله رویدادهای تولیدی تئاتر بچههای مسجد (محرابیان)» با حضور سید مصطفی موتورچی رئیس دفتر «تئاتر بچههای مسجد» و افشین ناظری معاون مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در سالن صفارزاده حوزه هنری برگزار شد.
-
هدف «بچههای مسجد» توجه به جایگاه تئاتر و مسئله ترویج است
نشست رسانهای سومین سلسله رویدادهای نمایشی و همایشهای استانی تئاتر مردمی بچههای مسجد «محرابیان» با حضور سید مصطفی موتورچی مسئول دفتر «تئاتر بچههای مسجد» و افشین ناظری معاون مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در سالن صفارزاده حوزه هنری برگزار شد.
-
کارگاه انتقال تجربه با حضور «لیلی عاج» در شهرکرد برگزار شد
در حاشیه «هشتمین جشنواره ملی تولیدات هنری فانوس» در پردیس سینمایی بهمن شهرکرد کارگاه انتقال تجربه با حضور «لیلی عاج» برگزار شد.
-
مسیر تماشایی از «آسماننگارهها» تا «تجسم یک حماسه»
«محمدعلی رجبی دوانی» اندیشمند، نویسنده، پژوهشگر حوزه فلسفه هنر، زیباییشناس و از مدیران فرهنگی جمهوری اسلامی ایران است، اما بیشتر از همه، یک نگارگر است که به اندیشه پشت هر اثر هنری آگاه است و این را از منشا اثر بودن و جمعآوری آثار هنرمندان عرصه تجسمی و انعکاس آن آثار در کتابی چون «آسماننگارهها» میتوان دریافت.
-
یک دست کفن و هزار حرف
سمیه دهقانزاده- خبرنگار؛ امروز «کفن»، نه واژهای با تعریف مشخص از لباس آخرت برای آدمی که نشان روشنی است بر جنایات صهیونیست. نشانهای که این روزها هنرمندان سراسر جهان، در «همچنان طوفان»؛ نمایشگاهی بینالمللی دایر در حوزه هنری از آن به زبان هنر سخن گفتهاند و مظلومیت و حق را توأمان بر بوم تصویر کردهاند.
-
بازآفرینی از شاهنامه تا «پرواز بر فراز آشیانه فاخته»
سمیه دهقان زاده- خبرنگار؛ مجید قیصری گفت: وظیفه اصلی متن این است که متن پیش از خود را برای مخاطب احضار کند و این یعنی بازآفرینی. اصطلاح کوچه بازاری اش این است که میگویند ما میگوییم ف طرف میرود فرحزاد.حال این متنی که قرار است صاحب هویت شود مربوط به متنهای قبل از خود است، مثلا در شاهنامه به دفعات بازآفرینی را شاهد هستیم از ماجرای گذشتن سیاوش از آتش برای اثبات بی گناهی تا بردارکشی که منجر به مرگ رستم میشود.
-
«باغ کیانوش» از ۹ آبان ماه اکران میشود/دعوت به دنیای مرموز و پُرچالش نوجوانان
همزمان با نزدیک شدن به اکران عمومی فیلم سینمایی «باغ کیانوش»، که از ۹ آبانماه آغاز میشود، پوستر رسمی این اثر منتشر شد.
-
بیست و ششمین ماه شعر آفتابگردانها برگزار میشود
بیست و ششمین دوره محفل شعر ماهانه شاعران جوان عضو دورههای آفتابگردانها، سهشنبه هشتم آبان، ساعت ۱۶:۳۰ در حوزه هنری برگزار خواهد شد.
-
راز کلیدهای روی دیوار خانه پدری چه بود؟
سمیه دهقان زاده- خبرنگار؛ نویسنده کتاب «عایده» گفت: روی دیوارهای خانه پدری «عایده سرور» در کفرای لبنان، پر از کلیدهایی از خانههای فلسطینی بود. یکی از این کلیدها برای خانه پدربزرگ عایده، در حیفا بود. پدربزرگ عایده بعد از ترک خانهاش در حیفا، کلید خانهاش را به لبنان میآورد به امید اینکه روزی به حیفا برگردد و در خانه فلسطینیاش زندگی کند.