رئیس حوزه هنری آذربایجانشرقی گفت: عملیات آزادسازی و شکست حصر سوسنگرد تجلی وحدت و انسجام ملی در دوران هشت سال دفاع مقدس بود.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، سید محمدحسین بلاغی عصر دوشنبه در بیستونهمین آیین شب خاطره حوزه هنری استان با عنوان «سوسنگرد» اظهار کرد: سوسنگرد تجلی وحدت رزمندگان و دلاوران دفاع مقدس است که در این عملیات، رزمندگان سپاه، نیروهای بسیج، ارتش و نیروی هوایی جمهوری اسلامی با انسجام و وحدت، موفق به شکست حصر و آزادسازی این منطقه از کشور اسلامی شدند.
وی افزود: شهید علی تجلایی از جمله فرماندهان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بودند که نشان دادند قومیت، منطقه، زبان و شخصیت، تأثیری در دفاع از این آب و خاک ندارند.
بلاغی از تدوین سند تحول در حوزه هنری آذربایجانشرقی خبر داد و گفت: بخش عظیمی از سند که با عنوان «آذربایجان پیشرو در انقلاب» تدوین شده به تدوین روایت مجاهدان انقلاب اسلامی تخصیص یافته است.
رئیس حوزه هنری استان در بخش دیگر سخنان خود به رونمایی کتاب «شهادت شکار» جستاری در خاطرات و دستنوشته های شهید علی تجلایی به اهتمام نصیبه عبدالعلیزاده و تقریظ سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی بر این کتاب، ابراز داشت: باید در راستای تبلیغ و ترویج کتاخوانی در بین نسل جوان و نسل آینده ساز کشور گامهای بزرگی برداشته شود.
راویان دفاع مقدس در تبریز از سوسنگرد روایت کردند
در این آیین، حاج غفار رستمی و اژدر دلفکار از رزمندگان حاضر در عملیات سوسنگرد و از یاران شهید علی تجلایی خاطرات خود را از این عملیات روایت کردند.
همچنین، در ادامه این آیین، مرتضی طوسی شاعر اهل بیت (ع) شعرخوانی کرد و یاشار اسکندری نمایش زندگی شهید تجلایی را اجرا کرد.
بیست و نهمین آیین «شب خاطره» حوزه هنری آذربایجان شرقی با همکاری اداره کل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان، سپاه عاشورا، قرارگاه عملیاتی لشکر 21 حمزه، صدا و سیمای مرکز استان و بسیج هنرمندان استان برگزار شد.
کتاب «شهادت شکار» در تبریز رونمایی شد
کتاب «شهادت شکار» جستاری در خاطرات و دست نوشتههای شهید علی تجلایی، در بیست و نهمین آیین «شب خاطره» حوزه هنری آذربایجان شرقی رونمایی شد.
در این آیین، از کتاب «شهادت شکار» جستاری در خاطرات و دست نوشتههای شهید علی تجلایی به اهتمام مرحومه نصیبه عبدالعلی زاده و همچنین تفریظ سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی بر این کتاب توسط یاران شهید تجلایی رونمایی شد.
همچنین در این آیین از مریم تجلایی، فرزند شهید علی تجلایی و مرحومه نصیبه عبدالعلیزاده تجلیل شد.
شهید علی تجلایی از فرماندهان لایق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود. این شهید والامقام متولد ۱۳۳۸ در تبریز بود که از سال ۱۳۵۶ فعالیتهای مبارزاتی خود را آغاز کرد و پس از مدتی توسط ساواک دستگیر شد. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۸ وارد سپاه پاسداران شد و به عنوان مربی پادگان سیدالشهدا انجام وظیفه نمود و در ادامه برای مبارزه با نیروهای ضد انقلاب به کردستان رفت.
شهید تجلایی در سفر به افغانستان، نخستین مرکز آموزش فرماندهی مجاهدین افغانی را در این کشور تأسیس کرد. این شهید والامقام با شروع جنگ تحمیلی به ایران بازگشت و در نبرد دهلاویه و حماسه سوسنگرد به عنوان فرمانده عملیات و معاون عملیاتی سپاه شرکت کرد و در دفاع مقدس مسئولیتهای مختلفی را بر عهده گرفت.
سرانجام این مجاهد راه خدا در ۲۵ اسفندماه ۱۳۶۳ در شرق دجله و عملیات بدر به شهادت رسید.
انتهای پیام/
نظر شما