مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خراسان شمالی گفت: برای نهادینه کردن بیانیه گام دوم در مقوله جامعهسازی باید به دنبال ظرفیتهای مردمی برویم.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی و هیئت همراه روز دوشنبه 20 اردیبهشتماه در دیدار با رئیس حوزه هنری خراسان شمالی با اشاره به این که در مقوله فرهنگی و مذهبی از ابزار هنر خیلی کم استفاده کردیم، به گونهای که وقتی چند کار فاخر میبینیم، خودمان نیز به وجد میآییم چه برسد به افرادی که میخواهند بهره ببرند، خواستار تعامل بیشتر با حوزه هنری استان شد تا بیش از پیش مکمل برنامههای یکدیگر باشند و پیوند این دو نهاد وسیعتر شود.
حجتالاسلام حمید رفیعی با توجه به نقش شبکهها در حوزه قرآنی، هیئتها، روحانیان، مساجد و فعالیتهای فرهنگی بر احیای ظرفیتهای مردمی و استفاده از آنها تأکید کرد و افزود: هر چند با توجه به اجرای طرح «امامت» در کشور، هنوز تا هدفمان فاصله داریم و این مسئله هم بهواسطه نبود طلبه توانمند در حد گسترده و هم به خاطر سخت بودن کار احیای ظرفیتهای مردمی است، اما میتوان با تعامل بیشتر با حوزه هنری در این راستا قدم برداشت.
وی همچنین با تأکید بر این که برای نهادینه کردن بیانیه گام دوم در مقوله جامعهسازی نیز باید به دنبال ظرفیتهای مردمی برویم، اظهار کرد: به نظرم این مسئله در لایههای مختلف جای کار دارد و باید ادبیاتمان را منعکس و اشتراک گفتاری بیشتری پیدا کنیم و ظرفیتها و نیازهای یکدیگر را ببینیم تا مکمل یکدیگر باشیم.
وی خاطرنشان کرد: بر همین اساس دست یاری به سوی حوزه هنری و این مجموعه فرهنگی دراز میکنیم، زیرا اقتضای کار ما برونسپاری است و کار باید به متخصص سپرده شود.
رفیعی در این دیدار بر لزوم ایجاد حسینیه هنر برای ورود مستقیم هنرمندان به موضوع هنر عاشورایی تأکید کرد و با اشاره به ظرفیت بالای هنرهای تجسمی در خلق آثار دینی و اخلاقی، خواستار آموزش از طریق برگزاری ورکشاپ تخصصی برای دست یافتن به تولیدات ارزشمند شد.
وی ادامه داد: این تولیدات باید در اختیار تبلیغات اسلامی قرار بگیرد تا بهواسطه شبکه مبلغان به دست جامعه هدف برسد.
حجتالاسلام ایزانلو معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی نیز در این دیدار بر همکاری و همیاری و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود تأکید کرد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بجنورد نیز با اشاره به سابقه فعالیت در دستگاههای فرهنگی، بر رنگ و بوی مذهبی بودن فعالیتها در تبلیغات اسلامی تأکید کرد و خواستار بهرهگیری از طلبههای توانمند در عرصههای فرهنگی و هنری شد.
حجتالاسلام هدایتی همچنین بر ضرورت نقد و بررسی کتابهای منتشر شده در حوزه مذهبی تأکید کرد و با اظهار تأسف از این که کار کارشناسی چندانی در این زمینه صورت نمیگیرد، گفت: برگزاری جلسات نقد و بررسی موجب میشود نویسنده نیز در راستای ارتقای خود در امر نویسندگی گام بردارد.
وی به تولید کمرنگ تئاترهایی که رویکرد مذهبی دارد هم اشاره و تصریح کرد: باید در حوزه هنری بیشتر به این موضوع پرداخته شود.
اکرم صدیقی کلاته رئیس حوزه هنری خراسان شمالی در این دیدار، ضمن قدردانی از حضور این مجموعه، بسیاری از دغدغههای مطرح شده را مشترک دانست و افزود: در نظر داریم پر رنگتر از گذشته در زمینه بهرهگیری و ورود نخبههای دینی در عرصه هنر گام برداریم.
وی با اشاره به ظرفیتها و استعدادهای خوب در عرصه هنر، همگرایی بیشتر را زمینهساز دستیابی به نتایج بهتری دانست و گفت: هنرمندان خوبی داریم که در زمینه هنر دینی کار میکنند و تنها نیاز به حمایت دارند.
انتهای پیام/
نظر شما