رییس حوزه هنری خراسان شمالی گفت: در بهرهگیری از برنامههای دومین کاروان «روایت حبیب»، تمام تمرکزمان را روی قشر نوجوان استان گذاشتیم و توانستیم به واسطه برگزاری رویدادهای هنری، تاثیرات خوبی در معرفی سردار شهید قاسم سلیمانی به این نسل داشته باشیم.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، کاروان «روایت حبیب» که امسال برنامه های خود را از خراسان شمالی آغاز کرده، در جریان 3روز اجرای برنامه در این استان با استقبال خوبی از سوی مردم روبه رو شد و توانست برنامه های متنوعی را در شهرهای مختلف خراسان شمالی اجرا کند. حالا و با پایان یافتن سفر کاروان به خراسان شمالی، اکرم صدیقی کلاته، رییس حوزه هنری خراسان شمالی، در گفتگو با روابط عمومی حوزه هنری از دستاوردهای سفر کاروان به این استان می گوید: امسال و در دومین کاروان «روایت حبیب»، تمام تمرکزمان را روی قشر نوجوان استان خراسان شمالی گذاشتیم و با همکاری و مشارکتی که نسل نوجوان مدارس استان داشتند، توانستیم به واسطه بازدید از نمایشگاه عکس و پوستر، تاثیرات خوبی در معرفی سردار قاسم سلیمانی بر این قشر داشته باشیم.
وی با اشاره به شور و هیجانی که به واسطه ورود کاروان «روایت حبیب» در خراسان شمالی بوجود آمد، اظهار کرد: شیفتبندی مدارس و حضور دانش آموزان برای بازدید از آثار به نمایش در آمده در نمایشگاه عکس و پوستر کاروان «روایت حبیب»، خاطره خوبی در ذهن این نوجوانان ایجاد کرد و باعث شد تا ارتباط خوبی میان دانشآموزان با آثار هنری تولید شده با موضوع سردار سلیمانی برقرار شود.
رییس حوزه هنری خراسان شمالی همچنین گفت: کارگاه طراحی چهره سردار سلیمانی که با حضور 37 هنرجو برگزار شد، یکی از رویدادهایی بود که ماحصل خوبی داشت؛ به طوریکه تصمیم گرفتیم آثار شاخص تولید شده در این کارگاه به مدت یک هفته در شهر بجنورد به نمایش گذاشته شود.
وی یکی دیگر از اقداماتی که با استقبال خوبی در استان خراسان شمالی روبهرو شد را راهاندازی پویش نقاشی و نامه برای سردار معرفی کرد و افزود: این پویش در شهرستانهای استان خراسان شمالی به اجرا در آمد و با معرفی برگزیدگان آن، حال و هوای استان در زمان پیش از ورود کاروان «روایت حبیب» تشریح شد.
صدیقی همچنین استقبال از نمایشهای اجرا شده در شهرستان آشخانه را بینظیر معرفی کرد و درباره ویژه برنامه «قصه های خوب برای بچه های خوب» که در بجنورد برگزار شد گفت: این برنامه یکی از رویدادهای هنری بود که اگر کاروان «روایت حبیب» حتی بیشتر از یک هفته هم در خراسان شمالی حضور داشت، همچنان با استقبال مخاطبان روبهرو میشد.
وی درباره دیگر تاثیرات برنامههای فرهنگی و هنری کاروان «روایت حبیب» اظهار کرد: برنامه «پاورقی» استان خراسان شمالی که به نقد کتاب «آورتین» نوشته بهزاد دانشگر اختصاص داشت، روایت تاریخ شفاهی بود که با وجود اینکه نتوانستیم کتاب را در زمان مناسب در اختیار شرکتکنندگان در نشست قرار دهیم اما به عنوان تجربه، مورد رضایت شرکتکنندگان قرار گرفت.
رییس حوزه هنری خراسان شمالی بیان کرد: به بهانه ورود کاروان «روایت حبیب» به استان پردهخوانی از اولین شهید مدافع حرم استان را برگزار کردیم که این برنامه هم با استقبال بسیار خوبی از سوی دانشآموزان مدارس شهرستانهای آشخانه، شیروان، بجنورد و اسفراین روبهرو شد. همچنین موسیقی نواحی که «بخشینوازی» نام دارد با موضوع سردار سلیمانی توسط حسین ولینژاد که از هنرمندان بومی است، در مدارس به اجرا در آمد که در جلب توجه دانشآموزان برای بهرهبرداری از رویدادهای هنری استان، تاثیرگذار بود.
وی در ادامه به کمیک موشنی که با عنوان «حبیب» رونمایی شد اشاره و آن را از تولیدات هنرمند استانی، علی جنتی معرفی کرد که بر اساس روایتهای یکی از مدافعان حرم ساخته شده است.
صدیقی در پایان تاکید کرد: بر اساس امکاناتی که در استان خراسان شمالی مهیا بود توانستیم رویدادهای هنری با موضوع سردار قاسم سلیمانی را برگزار کنیم که بازخورد بسیار خوبی داشت؛ بنابراین در صورتی که ملزومات و شرایط بهتری داشتیم، میتوانستیم شاهد حضور هنرمندان دیگر بخشهای هنری هم باشیم.
انتهای پیام/
نظر شما