تیتر سه زیرسرویس
-
نادر ابراهیمی؛ نویسندهای که از عشق نوشتن را خوب بلد بود
نادر ابراهیمی، یکی از توانمندترین نویسندگان کشورمان است که چهاردهم فروردین سال ۱۳۱۵ بهدنیا آمد. وی تحصیلات مقدماتی را در تهران گذراند و پس از گرفتن دیپلم ادبی از دبیرستان دارالفنون، به دانشکده حقوق وارد شد. اما این دانشکده را پس از دو سال رها کرد و در رشته زبان و ادبیات انگلیسی مدرک کارشناسی گرفت. ابراهیمی نوشتن را از ۱۶ سالگی آغاز کرد و در سال ۱۳۴۲ نخستین کتاب خود را با عنوان «خانهای برای شب» بهچاپ رساند.
-
روایت نویسندگان ایرانی از غزه
کتاب «پایی در غزه»؛شامل روایت ۱۶ نویسنده ایرانی است که هرکدام از دیدگاه خود به موضوع فلسطین پرداختهاند.
-
به همت مرکز بینالملل حوزه هنری انقلاب اسلامی؛
همایش بوصلة الشرفاء برگزار شد
همایش بوصلة الشرفاء به همت مرکز بینالملل حوزه هنری انقلاب اسلامی، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد و مرکز هنری بیت الجمال بغداد برگزار شد.
-
تهیهکننده برنامه دونقطه در گفتوگو با صبا:
در ساخت «دونقطه» دغدغه زبان فارسی را داشتیم
تهیهکننده مسابقه تلویزیونی «دونقطه» پیرامون دغدغههایی که برای ساخت این برنامه با موضوع ادبیات و زبان فارسی داشت با صبا به گفتگو پرداخت.
-
مروری بر آثاری که لبنان را متفاوت روایت کردند؛
اینجا لبنان؛ از «خارج از پروتکل» تا طعم گس «عربیکا»
سفرنامههای لبنان، از خاصترینهای ادبیات معاصر است، لبنانی که به جهت موقعیت استراتژیک و محور مقاومت و در رأس آن سید حسن نصرالله سالهاست که به هویت مقاومت تغییر مسیر داده و در ایران نیز در قالبهای مختلف به ویژه سفرنامه به آن پرداخته میشود و در این راستا «عربیکا» و «خارج از پروتکل» از نمونههای قابل اتکا و متفاوتی است که میتوان از آنها نامبرد.
-
او که بهار آمد و بهار رفت؛
«سید حسن» شاعرها را میشناسید؟
در کشتی مقام سومی تهران را به دست آورد، اما وقت کشتی گرفتن، اولین شعرش را سرود و گفت «در تمام روزگار، زیر باید گرفت» و همین یک مصراع او را از کشتی انداخت و شعر و شور و شعور و کلمه دست او را گرفت، بلند کرد و به وادی شعر و شاعری آورد و «گنجشک و جبرئیل»، «برادهها»، «در ملکوت سکوت» تنها بخشی از ارمغان ورودش به این عرصه بود.
-
راهکارهایی برای ترویج ادبیات کهن در نسل جدید / چرا «دونقطه» باید ساخته میشد؟
ادبیات فارسی، بهویژه متون کهن آن، گنجینهای غنی از فرهنگ، تاریخ و اندیشههای عمیق ایرانیان را در بر دارد. این میراث ارزشمند نهتنها بازتابدهنده هویت ملی ماست بلکه پلی است میان نسلهای گذشته و آینده. با این حال، در دنیای مدرن و پرشتاب امروزی، بهویژه در میان نسل جوان، توجه به این میراث گرانبها کمرنگ شده است.
-
روایتی از دیدار شاعران با رهبر معظم انقلاب – رمضان ۱۴۴۶؛
کسی نشسته در آن سوی ماجرا که تویی!
حمیدرضا فاضلی- شاعر انقلابی، عبا و قبا را دادم خشکشویی که پسفردا شب، در یک جلسهی بسیار رسمی شرکت کنم: دیدار شاعران با رهبری. قرار بود خیلی شیک و مجلسی برویم بیت؛ آقا را ببینیم؛ شعر بخوانیم؛ و برگردیم. آخرین چیزی که انتظارش را داشتم، این بود که با همان لباس، توی یک کافه در تهران نشسته باشم؛ موکا سفارش بدهم و به شیطنتهای سید محمدمهدی شفیعی گوش کنم که این بار به جای اینکه بخواند: «مرز ما عشق است؛ هر جا او است، آنجا خاک ما است»، دارد از آن طرفِ خیابان فریاد میزند: «حاج آقا! با لباس داری میری کافه؟ زشته. خلاف زیّ طلبگیه!»
-
طرح ماجرای نامه به قدر خان در بیستمین بیهقیخوانی
بیستمین جلسه از نشست بیهقیخوانی با حضور زهیر توکلی در سالن سلمان هراتی برگزار شد.
-
کتاب «آقا سید محسن» در اهواز رونمایی میشود
کتاب «آقا سید محسن»، مجموعه روایتی از زندگی حجتالاسلام والمسلمین محسن شفیعی، پنجشنبه ۲۳ اسفند در گلزار شهدای شهید علی هاشمی اهواز رونمایی میشود.
-
در میزگرد شعر کودک و نوجوان عنوان شد؛
امیدواری، حقیقت گمشده در کتابهای نوجوان است
سومین میزگرد تخصصی شعر کودک و نوجوان با محوریت محتوا و موضع شعر نوجوان و با حضور ناصر کشاورز، علیرضا بکتاش، حامد محقق، مریم زندی، طاهره شهابی، اکرم سادات هاشمی پور و سورنا جوکار عصر سهشنبه ۲۱ اسفند، در سالن صفارزاده حوزه هنری برگزار شد.
-
مروری بر کتاب «یسبحون»،
هجده روایت از کتاب وحی
پس از خواندن این روایتها احساس میکنم هر کدام آینهای هستند در مقابل من تا وجه یا وجوهی از من را نمایان کنند یا به من امری را تذکر دهند. این البته خاصیت همه متنهایی است که با متون مقدس ارتباط درست برقرار میکنند.