به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، ساسان ناطق مدیر دفتر هنر و ادبیات اسارت حوزه هنری که از حاضران در اولین همنشینی خاطرهگویی آزادگان بود در این جلسه گفت: این دفتر فرصت و مجالی است برای شنیده شدن صدا و روایتهای پنهان آزادگان از چهارگوشه کشور با رنگ و بویی متفاوت از زیست بوم و جغرافیای مراکز استانی.
وی ادامه داد: در این مسیر، به دنبال ارتقای سطح مهارتهای مصاحبه و تالیف هم هستیم تا تصویری درست و زیبا از روایت اسیر ایرانی ارائه کنیم. بخشی از واقعیت جنگ تحمیلی در سینه اسیران جنگی است چراکه آنچه در سالهای اسارت بر آنها رفت را ندیدهایم. اردوگاههای عراق را ندیدهایم اما چشم و گوش ما برای دیدن و شنیدن از دردهای سالهای پنهان، روایت آزادگان است. آنها با دشمن خود در یک مکان زندگی کردهاند و میتوانند چیزهایی را به ما بگویند که شاید در باورمان نگنجد.
وی اظهار کرد: به دنبال خاطرات اسرا و توابین و مجاهدان عراقی هم هستیم تا جنگ را از منظرگاه متفاوتی هم ببینیم. مادران و همسران آزادهها را فراموش نکردهایم. آنها مدیران دوران بحران هستند و خانواده را با تمام مشکلاتی که در نبود فرزندان و همسرانشان داشتند، مدیریت کردند و شیرزن شدند.
در اولین جلسه از سلسله نشستهای «روایت پنهان» سردار غلام عسگر کریمیان، طاهر اسدالهی، بهمن نوظهور، میرمحرم صلاحی، میرمحرم صلاحی، سرهنگ غضنفر محبی و صادق پام گوشههایی از خاطرات خود از سالهای اسارت را برای حاضران روایت کردند.
انتهای پیام/
نظر شما