به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، دومین کارگاه آموزش تعاملی خاطرهنگاری اسارت با حضور ساسان ناطق -مدیر دفتر هنر و ادبیات اسارت حوزه هنری-، محمود مهدوی- نویسنده و خاطرهنگار- و جمعی از نویسندگان و خاطرهنگاران استان اردبیل در محل حوزه هنری این استان برگزار شد.
ساسان ناطق در این کارگاه گفت: مدت زیادی از پایان جنگ گذشته و به بلوغ فکری و فرهنگی رسیدهایم و بر این باوریم که باید آن سالها را بنویسیم؛ پس چه بهتر که فارغ از شور و هیجان کاذب، با تعقل و با تسلط بر مولفه های خاطرهنویسی، کاری ماندگار خلق کنیم چراکه ادبیات جنگ در بطن خود آنقدر اتفاق و تصویر دارد که نیاز به کلیشه و اغراق و شعار ندارد.
وی افزود: خاطرات یک سرباز، سرمایه او و دارایی ملتی است که خوب جنگیده؛ این دفاع خوب را با تلخی ها و شادی هایش، باید خوب و تاثیرگذار نشان دهیم.
مدیر دفتر هنر و ادبیات اسارت حوزه هنری اظهار کرد: اگر مصاحبه هنر است، مصاحبهگر هنرمند است و او باید به تصویر ذهنی راوی کمک کند تا تصویر ذهنی او، به تصویر واقعی منجر شود.
وی تاکید کرد: مصاحبه، هنر شنیدن صدای پیرامون است؛ هنر شنیدن سکوت و تبدیل سکوت پیرامون به کلمه است.
در ادامه این نشست ، در خصوص انتظارات از مصاحبهگر و راوی صحبت شد و سپس با اشاره به نمونهها و مصادیق، درباره ویژگیهای محتوایی، ساختاری و استنادی گفتگو شد.
انتهای پیام/
نظر شما