آخرین شب خاطره سال 1399 شب گذشته 7 اسفندماه با حضور مهمانان متفاوتی از عرصه مقاومت و ایثار در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، شب خاطره حوزه هنری هر ساله با برپایی برنامههای ماهانه به بازگویی خاطرات دفاع مقدس میپردازد. اما اینبار مهمانان شب خاطره از شبهای عملیات در هشت سال دفاع مقدس و یا ایام دفاع از حرم اهل بیت در عراق و سوریه حرفی به میان نمیآوردند.
برنامه پر طرفدار و ماندگار شب خاطره حوزه هنری در پایانیترین برنامه خود در سال جاری میزبان سربازان جهادی ایران اسلامی در لباس طلبگی بود. طلابی که جان خود را کف دست گذاشته و پا به پای تمامی سازمانها و نهادهای موظف در امور گوناگون مربوط به کرونا، به مردم کشور خود خدمت کردند.
آخرین شب خاطره 99 در حالی برگزار شد که جمعی از طلاب جهادگر در راه سلامت و مدیریت دوران کرونایی کشور به بیان خاطره پرداختند. جهادگران طلبه در این برنامه با یادآوری بخشی از خاطرات خود از روزهای سخت، تلخ و گاهی دوستداشتنی و عبرتآموز کرونایی هر شنوندهای را به خود جذب میکردند.
سیصد و بیست و دومین شب خاطره حوزه هنری میزبان خاطرهگویی 6 تن از طلاب جهادی بود و حال هوای خاصی نسبت به دیگر برنامههای خود داشت. هر یک از خاطرات دریچه تازهای از حکمت و رحمت الهی برای شنوندگان میگشود، اما یکی از آنها سوز و درد بسیاری داشت، چرا که در آن خاطره روضه حضرت رقیه(س) فرزند امام حسین(ع) به سبک خاطرهگویی خوانده شد. خاطرهای که حجتالاسلام والمسلمین طاهرلو از همین جهادگران طلبه عنوان کرد.
حجتالاسلام طاهرلو در این خاطره گفت: همزمان با ولادت حضرت رقیه(س) در غسالخانه بهشت زهرای تهران در حال غسل پیکر هموطنانی بودیم که به دلیل ابتلای به کرونا با این دنیای فانی وداع کرده بودند. آخرین میت را هم غسل دادیم و به ما اعلام کردند که دیگر میتی برای غسل نیست.
طاهرلو در ادامه این خاطره گفت: کار آن روز را که تمام شده میدیدیم، مشغول مرتبسازی غسالخانه و آماده برای خروج از آنجا شدیم که ناگهان شیخ جواد سلیمی وارد شد و گفت: «میخواهید کارِ خود را با روضهای از حضرت رقیه که امروز ولادت ایشان است به پایان برسانید؟». ما هم قبول کردیم و منتظر نشستیم.
این طلبه جهادی ادامه داد: طولی نکشید که شیخ جواد سلیمی با جنازه کودکی به طرف ما آمد و گفت: «پدر و مادر این دختر کوچولو منتظر هستند تا همراه با پیکر بیجان فرزندشان به شهرستان محل زندگی خود برگردند. غسل این دختر خردسال را میپذیرید؟» ما هم بیمعطلی پذیرفتیم و دست به کار شدیم.
طاهرلو در ادامه خاطره خود گفت: کفن کودک را که باز کردیم، چشمهایمان با چهره معصوم و زیبای دختری مواجه شد که بیاختیار روضه حضرت رقیه را برایمان تداعی کرد.
وی در پایان خاطره خود گفت: غسل کودک را که آغاز کردیم، روضهخوانی یکی از بچههای جهادی و گریههای ما هم شروع شد. خلاصه آن شب را با روضه حضرت رقیه و گریه برای آن به پایان رساندیم.
پرونده شب خاطره سال 99 حوزه هنری شب گذشته با پشت سر گذاشتن 322اُمین برنامه آن و با تقدیر و تجلیل از جهادگران طلبه بسته شد.
«شب خاطره» عنوان برنامهای است که از ۲۵ سال گذشته اولین پنجشنبه هر ماه توسط حوزه هنری با پرداختن به خاطرات رزمندهها و خانوادههایشان در هشت سال دفاع مقدس برگزار میشود و تاکنون با برپایی بیش از 300 برنامه ادای دِینی به شهدای هشت سال دفاع مقدس داشته است.
انتهای پیام/
نظر شما