مدیر شبکه امید رویداد ملی «یک صدا ایران» گفت: دشمن همه داشتههای رسانهای اش را به میدان آورده است و آن چیزی که روی میز گذاشته همه داشته اوست که بهزودی تمام میشود.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، مراسم افتتاحیه رویداد ملی «یک صدا ایران» ویژه تولیدات تیمهای هنری نوجوان، عصر چهارشنبه، ۲۰ مهر بههمت حوزه هنری کودک و نوجوان برگزار شد.
عظیمی: حمایت 100 میلیون ریالی از 10 تیم «یک صدا ایران»
در ابتدا، عظیمی دبیر رویداد ملی «یک صدا ایران» عدم حضور مسئولین در این رویداد را ویژگی آن دانست و تأکید کرد: یکی از نکات مهم «یک صدا ایران» همین نکته است که هیچ مسئولی در آن حضور نخواهد داشت و نکته بسیار مهمی است لذا این اتفاق از معدود رویدادهایی است که قرار است محور آن فقط نوجوانها باشند. نوجوانها در «یک صدا ایران» قرار است برای خودشان اثر تولید کنند و این محصولات قرار نیست به هیچ نهاد و دستگاهی ارائه شود چراکه میخواهیم دور هم باشیم و تیمبندی شویم تا تخصصها و توانمندیهایمان را روی هم بگذاریم تا بتوانیم آثار در خور نوجوان دهه هشتادی تولید کنیم.
وی درباره ایده شکلگیری رویداد «یک صدا ایران» گفت: اینکه چطور این رویداد شکل گرفت و قرار شد ما از امروز 20 تا 22 مهر در حوزه هنری در کنار هم باشیم مفصل است اما مهمترین نکته آن این است که ما وقتی درباره نوجوانها همفکری میکنیم واقعا به یک نکته خیلی جدی میرسیم که هیچ کسی غیر از نوجوان حرف نوجوان را نمیفهمد و اگر قرار است حرفی به گوش نوجوانها برسد هیچ کس غیر از خودشان و بهتر از آنها نیست که بتواند این حرف را منتقل کند پس امروز دور هم جمع شدیم تا این اتفاق را یک بار خیلی جذاب دور هم با استفاده و کمک اساتید برجسته و نامی و حرفهای و متخصص تجربه کنیم.
دبیر رویداد ملی «یک صدا ایران» در ادامه به تشریح فرایند این اتفاق پرداخت و افزود: گروههای حاضر در این رویداد با بهرهگیری و کمک از اساتید بوم ایدهپردازی و سوژهیابی خودشان را تکمیل میکنند و بچههایی که سوژه و ایده را تکمیل میکنند وارد فاز تولید میشوند.
عظیمی درباره خروجیهای کارگاهها برگزار شده در این رویداد گفت: رویداد «یک صدا ایران» از امروز چهارشنبه شروع شده است و تا جمعه ادامه خواهد داشت؛ جمعه تیمها باید در مقابل داوران از اثر و تیم دفاع کنند و 10 اثر برتر با حمایت 100 میلیون ریالی بهسمت تولید یک اثر فاخر دیگر حرکت خواهند کرد و این یعنی تیم میتواند آینده خوبی را رقم بزند.
باطنی: دشمن همه داشتههای رسانهای اش را به میدان آورده است
در ادامه، «محمدصادق باطنی» مدیر شبکه امید به طرح سوالاتی پرداخت و با بیان اینکه سوال بزرگ امروز بزرگترها به طغیان نسل جدید مربوط است، گفت: نسل جدیدی که امروز درخیابانها هستند از کجا آمده اند؟ به چه فکر میکنند و مهمترین سوالات زندگیشان چیست و چرا ما نمیتوانیم با آنها حرف بزنیم؟ اینها سوالاتی است که امروز ذهن بزرگترها را درگیر خودش کرده است.
وی با طرح این پرسش که چه کسی طغیانگر است، تصریح کرد: کسی که طغیان میکند این طغیان نشانه نارضایتی او است؛ آدم راضی طغیان نمیکند و طغیان یکی از مولفههای سن بلوغ و نوجوانی است پس نوجوانی سن طغیان است و ما چون نمیفهمیم فکر میکنیم باید این طغیان را سرکوب کنیم درحالی که اشتباه است و نباید چنین کرد.
مدیر شبکه امید خطاب به نوجوانهای حاضر گفت: به شما توصیه میکنم از وضع موجود به سمت وضع مطلوب حرکت کنید. امام خمینی (ره) در دوران انقلاب طغیان نسل جوان را به سمت نور هدایت کرد و خروجی آن انفجار نور شد.
باطنی انتشار ظلمت را خروجی طغیان غیرهدفمند دانست و تأکید کرد: رضایتمندی نسبت مستقیمی با داشتهها و خواستهها دارد؛ چه چیزی داریم و چه میخواهیم. هر قدر خواستهها متناسبتر باشند راضیتر خواهیم بود و هرچه خواستههای نامتناسبتری داشته باشیم ناراضیتر خواهیم بود. اگر خواستهها نسبت به داشتهها افزایش یابد مشکل ایجاد خواهد شد لذا وقتی داشتهها و خواستهها متناسب شوند از زندگی رضایت خواهیم داشت و نارضایتی امروز بخاطر عدم تعادل داشتهها و خواستهها است.
وی با تأکید براینکه انسانی که به وضع موجود راضی باشد یک انسان مُرده است، افزود: اصل براین است که ناراضی باشیم لذا باید طغیان کنیم و توصیه ما براین است که طغیان کنیم اما این طغیان باید به سمت خودشناسی باشد تا به سمت دنیای مصرفزده حرکت نکنیم لذا امروز که شعار «زن، آزادی و زندگی» مطرح میشود بهترین فرصت برای گفتوگو است؛ کدام زن؟ همان زنی که در هلند بازنمایی میشود یا زنی که جایگاهی آسمانی دارد؟
مدیر شبکه امید خاطرنشان کرد: دشمن همه داشتههای رسانهای اش را به میدان آورده است و آن چیزی که روی میز گذاشته همه داشته اوست که بهزودی تمام میشود و آن زمان فرصت خوبی برای گفتوگو درباره آینده است. نوجوانهای امروز ما آیندهساز نیستند بلکه نسل امروزساز خواهند بود چراکه امروز قرار است آینده را بسازیم. آینده را قرار است با فکر، خیال، رویاها بسازیم؛ جامعهای که بیآرمان، بیرویا و بیآینده است، بیامروز است. دعوای امروز بخاطر طغیان است و اگر نوجوان امروز اهل طغیان نباشد یعنی اشتباه میکند و امروز وقت عاشق شدن است و باید عاشق وضع مطلوب و رسیدن به آرمانها و آرزوها شویم؛ امروز وقت ساختن آینده است و نیازمند فکر و تولید هستیم و باید تصمیم بگیرم مصرف کننده شعار نباشیم بلکه تولید کننده فکر باشیم.
وی شبکه امید را خانه نوجوانها دانست و گفت: شبکه امید منتظر محصولات نوجوانهای ایران زمین در رویداد ملی «یک صدا ایران» است و آثار خوب آن را از آنتن تلویزیون پخش خواهیم کرد.
انتهای پیام/
نظر شما