کارگردان تلهتئاتر«اتوبان خاطره» این کار نمایشی را روایتی اجتماعی از زندگی سردار قاسم سلیمانی دانست و نسبت به اینکه مسئولان کشور اثرش را ببینند ابراز امیدواری کرد.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، سید علی موسویان کارگردان تله تئاتر «اتوبان خاطره» گفت: تله تئاتر«اتوبان خاطره» راوی داستان زن و شوهر نقاشی با نامهای طوبی و حافظ است. این هنرمندان بعد از چندین سال زندگی مشترک به خاطر مسائل مالی تصمیم میگیرند از همدیگر جدا شوند و در بزنگاه نزدیک به طلاقشان از سمت سازمان زیباسازی شهرداری با آنها تماس گرفته میشود و در آن تماس گفته میشود که قرار است نقاشی از سردار سلیمانی روی دیوار مجاور بزرگراه شهید سلیمانی کشیده شود و شما برای کشیدن این تصویر انتخاب شدهاید. طوبی که عازم خارج از کشور است سفرش را به مدت 10روز به تعویق میندازد تا پروژه مذکور تمام شود اما در حین کشیدن نقاشی سردار دلها اتفاقاتی رخ میدهد و در پایان شخصیتهای اصلی داستان ما متوجه میشوند که در تصمیمگیری برای متارکه عجله کردهاند و دوباره به زندگیشان برمیگردند.
او افزود: هدی آهنگر، مهروز ناصر شریف، سیروس همتی، الهه زحمتی، محمد آهنگر، رستا رضوی، حسین میلانی، رضانی رمضانیکیا، نبیالله پیرهادی، محمدباقر صفا نور و سعید تقیزاده بازیگران تله تئاتر« اتوبان خاطره» هستند. دستیار کارگردان و برنامهریز این اثر نوید اکبری مبارکی بوده است. تهیهکننده کار هم قربانی بود.
کارگردان تله تئاتر«اتوبان خاطره» بیان کرد: من کار بدون تحقیق انجام نمیدهم و برای تولید تلهتئاتر«اتوبان خاطره» نیز قطعاً تحقیقاتی داشتهام در واقع تعدادی از کتابهای نوشته شده درباره زندگینامه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را خواندم.
او ادامه داد: قصه تله تئاتر من یک واکاوی اجتماعی از زندگی سردار سلیمانی است و اصلاً به بحث رزمآوری ایشان نپرداخته است. در اصل این قصه مجموعهای از 10داستان مستقل است و به بهانه فرارسیدن سالگرد شهادت سردار دلها 10دغدغه اجتماعی مردم مملکتمان را دنبال میکند.
موسویان گفت: من قصد داشتم با تولید تلهتئاتر«اتوبان خاطره» بگویم امثال شهید سلیمانیها رفتهاند که وضعیت مملکتمان به سامان باشد ولی متأسفانه ما در اکثر بخشهای این مملکت دچار کاستیها و نقصانهایی هستیم که من برخی مواقع احساس میکنم با وجود آنها خون شهدایمان پایمال میشود.
او گفت: من امیدوارم که مسئولان کارهایی چون تلهتئاتر اتوبان خاطره را ببینند البته بعید میدانم که مسئولی تن به دیدن چنین آثاری بدهد ولی ما رسالتمان را به عنوان هنرمند انجام دادیم.
این کارگردان از ارگانهایی که میتوانند در زمینه تولید تلهتئاتر فعالیت داشته باشند دعوت کرد جلو بیایند و آثاری را در عرصه تئاتر تولید کنند و نمایش را به تلویزیون بیاورند زیرا سطح فرهنگ مردم با دیدن تئاتر بالاتر میرود.
موسویان تأکید کرد: ارگانهایی که سببی و نسبی متولی فرهنگ کشورمان هستند الآن میتوانند از هنرمندان تئاتر حمایت کنند و گاهی با این حمایتها زندگی را نجات بدهند. تئاتر برای هنرمند این عرصه فقط یک هنر نیست و محل ارتزاق او است.
من از مسئولان میخواهم که ارزش بیشتری به هنرمندان تئاتر بدهند و حوزه هنری نیز با سیاستی درست بیش از پیش از هنرمندان حمایت کنند زیرا حوزه هنری برای بسیاری از هنرمندان یک پایگاه است.
من امیدوارم کوروش زارعی در مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری تمهیداتی بیندیشد که تئاتر به معنای اهم و اخص کلمه در حوزه هنری تولید و اجرا شود. حوزه هنری همیشه در عرصه تئاتر پیشرو بوده است.
انتهای پیام/
نظر شما