اختتامیه اولین دوره جشنواره ملی «حماسهگویان»، پنجشنبه 6 خردادماه بهصورت مجازی برگزار و از شبکه تلویزیونی افق پخش میشود.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، فرزان معظم دبیر جشنواره ملی «حماسهگویان» از برگزاری اختتامیه این جشنواره و پخش آن از شبکه افق خبر داد و گفت: محدودیتهای مربوط به کرونا و گستردهتر شدن مخاطبین این جشنواره موجب شد که حوزه هنری استان اصفهان اختتامیه نخستین جشنواره ملی «حماسهگویان» را بهصورت مجازی برگزار کند.
وی با اشاره به ارسال بیش از هشتصد اثر به دبیرخانه این جشنواره در حوزه هنری استان اصفهان در دو بخش بزرگسال و دانشآموزی ادامه داد: اولین دوره از جشنواره ملی «حماسهگویان» با هدف جمعآوری و انتشار خاطرات منتشر نشده مردم و ایثارگران از دوران دفاع و شهادت برگزار شده است.
معظم تصریح کرد: اکنون این جشنواره با برگزاری اختتامیه و اعلام 9 برگزیده در بخش دانشآموزی، 3 برگزیده و 5 اثر تقدیر شده در بخش بزرگسال و دو اثر در بخش ویژه مردمی به کار خود در نخستین دوره پایان میدهد. همچنین نکوداشت دو چهره ماندگار روایتگری جنگ از جمله حاج قاسم صادقی یکی از راویان شاخص این عرصه و حاج علی شاه نظری یکی از ایثارگران، راویان و جانبازان آزاده مدافع حرم برگزار میشود.
وی همکاری مشترک حوزه هنری استان اصفهان و شبکه افق در پخش تلویزیونی اختتامیه این جشنواره را برای بهتر دیده شدن این جشنواره مؤثر دانست و بهویژه از سلیم غفوری مدیر این شبکه تشکر کرد و افزود: این مراسم بهدلیل گستردگی شرکتکنندگان و ابعاد ملی، ساعت ۱۷ روز پنج شنبه ششم خردادماه از شبکه افق پخش خواهد شد.
معظم با ابراز امیدواری نسبت به راهاندازی دبیرخانه دائمی این جشنواره در حوزه هنری تصریح کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم حفاظت از سلامتی هموطنان، مراحل مختلف جشنواره ملی «حماسهگویان» از انتشار فراخوان تا اختتامیه بهصورت مجازی برگزار شده و از رسانههای جمعی برای این کار بهرهمند شدیم.
دبیر نخستین جشنواره ملی «حماسهگویان» با اشاره به اینکه این جشنواره شرکتکنندگانی از سراسر کشور داشته است و بسیاری از دانشآموزان منتظر برگزاری اختتامیه این جشنواره و اعلام نتایج هستند، تصریح کرد: یکی از نقاط قوت این جشنواره برای انتقال خاطرات دفاع مقدس به نسل جوان و تشویق آنها به مطالعه کتابها و آثار مکتوب حوزه دفاع مقدس، بخش دانشآموزی جشنواره است. مجموعاً 383 اثر از دانشآموزان به این جشنواره ارسال شده بود که در آن دانشآموزان توانسته بودند با مطالعه منابع مختلف و بیان خاطرات، به عنوان نسل جدید روایان دفاع مقدس مطرح شوند.
گفتنی است، جشنواره ملی «حماسهگویان» فراخوان خود را در تیرماه 99 منتشر کرد و داوری این جشنواره در بهار 1400 به پایان رسید.
انتهای پیام/
نظر شما