۱۳۹۹.۱۲.۲۳

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش گفت: شیوه‌نامه اولین جشنواره سراسری «برایم بگو» که خاطرات روزگاران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از زبان بزرگ‌ترها برای دانش‌آموزان است، با مشارکت حوزه هنری ابلاغ و این جشنواره کلید خورد.

به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری به نقل از خبرگزاری فارس؛ نخستین جشنواره سراسری «برایم بگو» با مشارکت حوزه هنری انقلاب اسلامی و جمعی دیگر از نهادهای فرهنگی از جمله معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، مؤسسه تنظیم و نشر آثار آیت‌الله خامنه‌ای، اتحادیه تشکل‌های اسلامی دانش‌آموزان و شبکه امید سیما برگزار می‌شود.

علی رمضانی مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش درباره جشنواره «برایم بگو»، اظهار کرد: اولین جشنواره سراسری «برایم بگو» به خاطرات روزگاران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از زبان بزرگ‌ترها برای دانش‌آموزان می‌پردازد.

وی به اهداف این جشنواره اشاره کرد و ادامه داد: این جشنواره با هدف تقویت ارتباطات بین نسلی میان دانش‌آموزان و نقش‌آفرینان حوادث انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و حسب تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی بر ضرورت افزایش صد برابری آثار ادبی و هنری مربوط به دفاع مقدس برگزار می‌شود.

رمضانی با بیان اینکه از جمله اهداف تربیتی و آموزشی این جشنواره، شناسایی نوقلمان و دانش‌آموزان دارای استعداد پژوهش و نگارش در حوزە علوم انسانی، علوم اجتماعی و تاریخ معاصر است، اضافه کرد: این جشنواره در راستای تقویت مهارت‌های نوشتاری دانش‌آموزان در حوزه ادبیات و آیین نگارش و همینطور تقویت مهارت‌های دیدن، گفت‌وگو، تفکر و اندیشه و همدلی است که جملگی از مهارت‌های اساسی و لازم در دوران تحصیل یک دانش‌آموز به حساب می‌آیند و با محوریت زمینه‌سازی برای «تقویت توانایی اندیشیدن»، «تقویت و تربیت سواد دیداری، شنیداری و ادراکی»، «تقویت و پرورش خالقیت و ذوق هنری و ادبی» و توجه به موضوعات و مسائل فرهنگی، اجتماعی معاصر توسط دانش‌آموزان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این مسابقه ویژه دانش‌آموزان سراسر کشور است و آنها می‌توانند به صورت انفرادی یا گروهی برای شرکت در مسابقه ثبت‌نام کنند.

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: یکی از مزیت‌های این طرح این است که برگزیدگان استانی به عضویت «باشگاه نویسندگان دانش‌آموزی» در خواهند آمد و از مزایای این باشگاه، دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشیِ پیش‌بینی شده برخوردار خواهند شد. البته این باشگاه وظیفه شناسایی، کشف و پرورش و حمایت از استعدادهای دانش‌آموزی در عرصه نویسندگی تاریخ شفاهی دفاع مقدس و انقلاب اسلامی را عهده‌دار خواهد بود.

وی با بیان اینکه قالب‌های آثار ارسال شامل کتاب، ویدئوکست و پادکست، است، اضافه کرد: موضوعات جشنواره شامل «افتخارات ما»، «قهرمانان ما»، «شهیدان ما»، «رزمنده‌های ما»، «مساجد ما»، «شهرهای ما»، «روستاهای ما»، «محله ما»، «خانواده‌های ما» و «مدرسه‌های ما» است.

رمضانی با اشاره به اینکه نحوه ارسال از طریق سامانه شاد و کانال اختصاصی «برایم بگو» از طریق آدرس‌های @baraymbego_ketab، @barayambego_podcast و @barayambego_videocast است، اظهار کرد: موضوع آثار ترجیحاً باید با محوریت خانواده، والدین و خاطرات و تجربیات اجداد انتخاب شود؛ موضوعاتی از قبیل اتفاقات مهم زندگی پدربزرگ یا مادربزرگ، پدر، مادر، اعضای خانواده، بستگان و همسایگان مرتبط با خاطرات دفاع مقدس و خاطرات مقاطع مختلف انقلاب اسلامی طی چهل و دو سال گذشته که از طریق گفت‌وگو و مصاحبه بتوان از زبان آنها شنید و نگارش و تنظیم آنها در قالب کتاب، ویدئوکست و یا پادکست برای دیگران ارزشمند و خواندنی باشد.

انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha