به گزارش روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی، زند کریمی با تاکید بر اهمیت ۱۵ ثانیه ابتدایی یک فیلم کوتاه، این بازه زمانی را کلیدیترین بخش برای جذب مخاطب دانست. به گفته وی، ۸۰ درصد موفقیت یک فیلم کوتاه در همین ۱۵ ثانیه اول رقم میخورد و اگر در این مدت نتوانیم مخاطب را با خود همراه کنیم، بقیه فیلم محکوم به شکست خواهد بود.
این کارگردان جوان با اشاره به شاخصترین فیلمهای تاریخ سینما، بر اهمیت شخصیتمحور بودن آثار تاکید کرد. زند کریمی گفت در مرحله نگارش فیلمنامه، پرداختن به جزئیات ظاهری و باطنی شخصیتها از اهمیت ویژهای برخوردار است. وی اظهار داشت، داستانها از دگرگونیها و تناقضات شخصیتها شکل میگیرند و فیلمنامهنویس باید همواره در جستجوی این تناقضات باشد.
در ادامه کارگاه، زند کریمی با ارائه تمریناتی عملی، هنرجویان را به کشف و شهود در فرایند نوشتن فیلمنامه تشویق کرد. تمرین گم کردن و پیدا کردن، یکی از تمریناتی بود که با هدف تقویت خلاقیت و پرورش ایدههای نو در میان هنرجویان اجرا شد.
کارگردان فیلم «ذبح» با تاکید بر اهمیت گرافیک در سینما، آن را ریشه و بنیان این هنر دانست. وی معتقد است ادبیات و قصهگویی به طور مستقیم مدیون تصویرسازی در سینما هستند.
در بخش پایانی کارگاه، زند کریمی با بررسی آثار عملی هنرجویان، به آموزش ساختار کلاسیک فیلمنامهنویسی پرداخت. این کارگردان موفق با ارائه نکات فنی و تخصصی، به هنرجویان کمک کرد تا بتوانند فیلمنامههای خود را بر اساس این ساختار استاندارد بنویسند.
این کارگاه با استقبال خوب علاقهمندان به فیلم سازی در پردیس سینمایی بهمن شهرکرد برگزار شد.
نظر شما