۱۴۰۳.۰۸.۲۴

دومین روز از کارگاه‌های حضوری هشتمین رویداد ملی آموزشی طنز قلمه ویژه استان آذربایجان غربی از صبح روز ۲۳ آبان‌ماه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی؛ کارگاه نخست از روز دوم قلمه ارومیه کارگاه «سفر قهرمان» بود که استاد داوود امیریان در این کارگاه از قدم‌هایی که یک شخصیت باید در روند داستان بردارد تا به یک قهرمان تبدیل بشود صحبت کرد و به مثال‌هایی در فیلم‌ها و داستان‌های معروف اشاره کرد.

کارگاه دوم از روز دوم اما به شعر طنز اختصاص داشت و دکتر اسماعیل امینی در کارگاه «شعر طنز چگونه متولد می‌شود؟» از رمز و رازهای ساخته شدن یک شعر طنز گفت و با ذکر مثال‌هایی گفت که شعر گفتن یک وحی الهی نیست و هرکسی با مطالعه و تمرین می‌تواند تا حدی شعر بگوید و این شعر می‌تواند با درج تکنیک‌هایی به شعر طنز تبدیل شود. کارگاه شعر طنز هم مانند سایر کارگاه‌های حضوری این دوره از ساعت ۱۱ الی ۱۲:۳۰ در پلاتو حوزه هنری ارومیه برگزار شد.

کارگاه سوم از دومین روز رویداد قلمه آذربایجان غربی که از ساعت ۱۴ الی ۱۶:۳۰ برپا شد، کارگاه «تولید پادکست طنز و آموزش فن بیان» بود که مهدی فرج‌اللهی در بخش اول این کارگاه از پادکست طنز گفت؛ از نرم‌افزارهای تولید گرفته تا شیوه ضبط صدا و بستر انتشار و حتی درآمدزایی از پادکست. فرج‌اللهی در بخش دوم اما فنون بیان درست را برشمرد و با ارائه چندین و چند تمرین به تولید صدای مناسب پرداخت.

اما آخرین کارگاه از روز دوم رویداد ملی طنز قلمه، کارگاه «از ایده طنز تا اجرای کاریکاتور» بود که محمود نظری در جلسه دوم این کارگاه به تکنیک‌های اجرای طرح در کاریکاتور پرداخت. نظری در این جلسه با نشان دادن طرح‌ها و کاریکاتورهای مختلف به شیوه‌های اجرای طرح و نقش روی صفحه سفید اشاره کرد.

هنرجویان در روز دوم از هشتمین رویداد ملی آموزشی طنز قلمه کتاب «گچ‌پژ» نوشته محسن رضوانی و «ابوالچپ» اثر امید مهدی‌نژاد را هدیه گرفتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha