یوسفعلی میرشکاک، شاعر با انتقاد از شتابزدگی در رسانهها گفت: جهان امروز بر مدار رسانههای فراگیر میگردد. بنابراین اگر میخواهیم نسبت پاسداشت با زبان داشته باشیم، بهتر است از رسانههایمان مراقبت کنیم.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، یوسفعلی میرشکاک، شاعر در حاشیه بازدید از نمایشگاه «فارسیتور» به خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس گفت: ویرانی زبان از ناحیه رسانههای شنیداری مثل رادیو و رسانههای دیداری مثل تلویزیون پیش میآید. اگر ما مراقب نحوه استفاده از زبان فارسی در رسانههای مذکور نباشیم، نمیتوانیم با کتاب و سایر محصولات فرهنگی مشکلات ایجاد شده توسط مجریان و سریالها را رفع و حل کنیم.
او افزود: شتاب پشت رسانه است و ظاهرا آنتن نمیتواند خالی باشد. ما نیز متاسفانه کمیتگرا هستیم و به جای آنکه به دنبال داشتن یک شبکه کارآمد باشیم، در تقابل با تهاجم فرهنگی سعی میکنیم تعداد شبکهها را بیشتر کنیم.
این شاعر درباره نمایشگاه فارسی تور بیان کرد: آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه بیشتر کاریکاتور هستند. کاریکاتوریست عزیز هم در برخی مواقع دقت کافی نکرده که فضای قرون گذشته را با فضای امروز یکی نکند و تداخل ندهد.
میرشکاک ادامه داد: هر چند از کاریکاتور نمیشود انتظار کاراکترسازی و ارائه تصویر دقیق و درستی از افرادی چون حافظ و مولوی داشت، اما چهره به نمایش گذاشته شده دهخدا هیچ شباهتی به چهره واقعی او ندارد.
نمایشگاه «فارسیتور» (فارسی+کاریکاتور) با حضور یوسفعلی میرشکاک، شاعر و شاهنامهپژوه، ناصر فیض، مدیر دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری، سیدمسعود شجاعی طباطبایی، مدیر مرکز تجسمی حوزه هنری، شهرام شکیبا و اسماعیل امینی در گالری شماره یک خانه عکاسان حوزه هنری افتتاح شد.
در این نمایشگاه پرتره شاعران و اساتید زبان و ادبیات فارسی در قالب کاریکاتور ترسیم شده است.
این نمایشگاه تا ۳۱ اردیبهشت برپا خواهد بود و علاقهمندان میتوانند برای بازدید از آن به حوزه هنری به نشانی انتهای خیابان سمیه، نرسیده به حافظ مراجعه کنند.
انتهای پیام/
نظرات
-
We are a gaggle of volunteers annd opening a brand new scheme in our community. Yourr website offered uss with valuable inco to work on. Youu have done a formidable job and our entire neighborhood will be grateful to you.
نظر شما