محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی با صدور پیامی درگذشت جهانگیر خسروشاهی نویسنده و پژوهشگر ادبیات انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، متن پیام تسلیت رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی به این شرح است؛
بسم الله الرحمن الرحیم
با کمال تأسف امروز با خبر شدم استاد گرانقدر ، خادم شهدا، نویسنده ارزشمند، پژوهشگر امین و چهره مـاندگار ادبیاتِ انقـلاب اسلامی و دفـاع مقدس جناب آقای جهانگیر خسروشاهی رخ بر نقاب خاک کشیدند؛ این ضایعه و فقدان سخـت را به خانواده محترمایشان، بازماندگان و دوستان و به همه اصحاب هنر متعهد تسلیت میگویم.
او در زمره کسانی بود که با شوق و اخلاص و با انگیزه روشنانقلابی پای در میدان هنر عهدمدار نهاد و عمـــر خود را در این تـلاش مؤمنــانه بدون عافیتطلبیگذراند و آثار ماندگار و ارزشمندی هم آفرید. همکاری با حـوزه هنــری و همراهی اش با شهید آوینی و ایفای نقش محتوایی در آن برهه؛ او را که یکی از وارسته ترین، دوست داشتنیترین و متواضعترین هنرمندانانقلاب در سالهای اخیر بود، دایهدار مهرآفرین عرصههنر انقلاب جلوهداد.
از درگــاه خداوند متعال رحمـت و مغفــرت الهی، علوّ درجات اخروی و همنشینی با همرزمان و همراهان شهیدش را برای او طلب می کنم.
محمدمهدی دادمان
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی
جهانگیر خسروشاهی نویسنده ادبیات انقلاب اسلامی و پژوهشگر صبح چهارشنبه ۱۳ بهمن در پی ایست قلبی درگذشت.
جهانگیر خسرو شاهی، اول آذر ۱۳۴۰ در روستای دهق واقع در ۸۴ کیلومتری شمال غرب اصفهان در خانوادهای مذهبی و روحانی متولّد شد. او خواندن و نوشتن را در مکتب آموخت و پس از دورهای تحصیل در مدرسه وارد حوزه شد و به تحصیلات حوزوی پرداخت. فعالیتهای فرهنگی خود را از ابتدای انقلاب اسلامی شروع کرد و از سالچ ۱۳۶۸ همکاری با حوزه هنری را آغاز کرد.
حضور در مجله سوره، دو دوره عضویت در شورای بررسی کارگاه قصه و رمان حوزه هنری، عضویت در پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی، همکاری با گروه تلویزیونی جهاد سازندگی و گروه تلویزیونی روایت فتح از جمله موارد مندرج در کارنامه فرهنگی ایننویسنده است.
خسروشاهی در سال ۱۳۷۷ به عنوان داور جشنواره فیلم دفاع مقدس و در سالهای ۱۳۷۷، ۱۳۷۹، ۱۳۸۳ به عنوان داور جشنواره انتخاب کتاب دفاع مقدس حضور داشت و سال ۱۳۸۳ نیز داوری انتخاب کتاب دفاع مقدس دفتر ادبیات داستانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را عهدهدار بود.
او آثار زیادی از جمله داستان کوتاه، رمان و زندگینامه داستانی و مقاله به چاپ رساند و کتابهای خلفههای وحشی (۱۳۷۰)، باغ باور (۱۳۷۳)،بیرون قلعه امن نیست (۱۳۷۶)، خیابان رؤیت (۱۳۷۹) و به کلی سری (۱۳۸۱) را بهعنوان مجموعداستان در کارنامه خود ثبت کرد. از دیگر کتابهای او میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
«زخمدار» (۱۳۷۴)، «رؤیای داغ» (۱۳۸۳)، داستانهای بلند «نفر پانزدهم» (۱۳۶۱) و «صخرهها و پروانهها» (۱۳۶۹)، زندگینامههای داستانی «همیشه با هم» (بی تا)، «دوشنبهای که میآید» (۱۳۶۷) و «غروب آبی رود» (۱۳۷۹)، داستان نوجوان «پدربزرگ برکه و درخت گردو» (۱۳۷۹) و نثر ادبی «از کوچههای بیخبری» (۱۳۸۱).
انتهای پیام/
نظر شما