حمید شاهنگیان آهنگساز، دوست و همکار زندهیاد راغب گفت: سرعت عمل و واکنشهای راغب در رویدادهای مهم انقلاب و هشت سال دفاع مقدس چنان زیاد بود که ما به او «یک، دو، سه» میگفتیم. دوستان راغب معتقد بودند ایشان میتواند در سه شماره و در چشم برهم زدنی اثری دلنشین خلق کند.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، احمدعلی راغب خالق موسیقیها، ترانهها و سرودهای انقلابی 18 آذرماه سال جاری بر اثر عوارض ناشی از بیماری سرطان در سن ۷۶ سالگی فوت کرد. حمید شاهنگیان آهنگساز، نوازنده، تنطیم کننده موسیقی و دوست و همکار زندهیاد راغب در مورد این استاد موسیقی گفت: ایشان جزء اولین نفراتی از موسیقیدانانی بود که بلافاصله پس از انقلاب به جبهه انقلاب پیوست. وی با آثاری که در همان ابتدای پیروزی انقلاب تولید کرد توانست خود را در دل تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار کند.
شاهنگیان ادامه داد: آغاز انقلاب با شهادت چهرههای ارزشمند انقلابی همراه بود. زندهیاد احمدعلی راغب یکی از معدود هنرمندان موسیقی کشور بود که در کوتاهترین زمان ممکن اقدام به ساخت میکرد و آن را به سرانجام میرساند. سرعت عمل و واکنشهای راغب در این رویدادهای چنان زیاد بود که ما به او «یک، دو، سه» میگفتیم. دوستان راغب معتقد بودند ایشان میتواند در سه شماره و در چشم برهم زدنی اثری دلنشین خلق کند.
این استاد موسیقی در همین راستا ادامه داد: بسیاری از فعالیتهای تولیدی ایشان در حوزه انقلاب و دفاع مقدس با همکاری مرحوم سبزواری انجام میشد. همکاری راغب با سبزواری به موفقیتهای بسیاری در زمینه خلق، تولید موسیقی و شعر و سرود انقلابی ختم شد.
شاهنگیان افزود: نقش ارزنده و بارز راغب در حفظ و ثبت روزهای پر افتخار پیروزی انقلاب و به خصوص هشت سال دفاع مقدس غیر قابل انکار است. اگر امروز بسیاری از متولدین دهه شصت و حتی برخی متولدین دهه 70 ایام مبارک و مهمی از رویدادهای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس را به خاطر دارند به مدد تولیدهای موسیقیها و سرودهای انقلابی زندهیاد راغب است.
وی در مورد امتیاز زندهیاد راغب در مجموع کیفی و کمی تولید موسیقی انقلابی و حماسی گفت: میانگین امتیاز ایشان در مجموع فعالیتهای تولیدی و زحماتی که برای موسیقی پس از انقلاب کشیدند، بالاتر از همه است. مجموع کیفیت و کمیت آثار تولیدی ایشان در حوزه انقلاب و دفاع مقدس بالاترین امتیاز را دارد.
شاهنگیان با اشاره به ساخت سرود «شهید مطهر» برای استاد شهید آیت الله مطهرى گفت: راغب با ساخت سرودی برای شهید مطهری توانست نظر امام خمینی(ره) را به سرود جلب کند و دست ما و بسیاری دیگر از اهالی موسیقی برای ادامه کار در این زمینهها باز کند.
شاهنگیان که یکی از اعضای مراسم استقبال از امام خمینی(ره) در 12 بهمن 1357 بود در مورد چگونگی ادامه راه زندهیاد راغب در حوزه موسیقی انقلابی گفت: موسیقیدانان جوانانی که با افکار و اهداف این هنرمند بزرگ موسیقی انقلابی کشور همسو باشند، میتوانند در بسیاری از بزنگاههای تاریخی، ملت ایران را با تولید موسیقی متناسب با نیاز هر لحظه در ادامه راه همراهی و یاری کنند.
وی در پایان گفت: آرزومندم تا مردم تلاشهای زحمتکشان خودشان که راغب یکی از آنها بود را فراموش نکنند.
انتهای پیام/
نظر شما