-
هفدهمین نشست سالانه مدیران حراست حوزه هنری کل کشور برگزار شد
کارگاه آموزشی اختصاصی مدیریان حراست کل کشور به همت اداره کل حراست حوزه هنری از ۱۲ تا ۱۴ آبان ماه با حضور۴۵ نفر در مشهد مقدس برگزار شد.
-
برای اقناع افکار عمومی، نیاز به کار هنری داریم
نشست «طوفان، هنرمند، حماسه» با نگاهی به تجربیات واکنش سریع درباره طوفان الاقصی و بررسی کشمکشهای درونی هنرمندان در بحرانها با حضور جمعی از مدیران فرهنگی و فعالان هنری و رسانهای در حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.
-
«غیرت ایرانی»؛ بهترین پیامی که از مخاطبان فیلم گرفتم
فاطمه شعبانی، خبرنگار- فیلم فقط ۱۰۰ ثانیه است، ۱۰۰ ثانیه دلهرهآور بین آتش و بارش گلوله. آمبولانسی که حامل شهدا و مجروحان است در محاصره گروهک کومله گرفتار شده و از پشت بیسیم از امدادگری که داخل آمبولانس، زنده است، خواسته میشود آن را ترک و جانش را نجات دهد. اما امدادگراحساس وظیفه میکند که قبل از جان خودش جوان رزمنده مجروح را نجات دهد. جوان رزمنده خود را به شهید شدن میزند و امدادگر به تصور شهادتش، او را رها میکند. در کپشن فیلم آمده: گاهی نیاز است که خود را به شهید شدن بزنی. فیلم کوتاه آمبولانس از تولیدات مرکز فیلم جوان سوره است که در سیزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰ ثانیهای به نمایش در آمد و امسال در هفته دفاع مقدس در فضای مجازی دست به دست شد. گفت وگوی ما را با محسن جهانی کارگردان این فیلم بخوانید.
-
📷 پشت صحنه فیلم 100ثانیهای مادر
فیلم مادر، ساخته نعمتالله سرگلزایی که این روزها در فضای مجازی دست به دست میشود، مستند کوتاهی است که در سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم صد که سال گذشته از سوی سازمان سینمایی سوره برگزار شد، رتبه اول بخش مستند ملی را به دست آورد. این فیلم در هفدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت نیز بهترین مستند کوتاه در بخش اصلی جشنواره و همچنین بخش دفاع مقدس شد.
-
منازل شهدا میراث فرهنگی ما هستند و باید آن را حفظ کرد
تولیت آستان قدس رضوی در مراسم رونمایی از کتاب «شیشههای ترک خورده» که به همت حوزه هنری خراسان رضوی برگزار شد گفت: تجلیل از شهدا تجلیل از اشخاص نیست، تجلیل از شعائر الله است و تجلیل از فرهنگ مجاهدت مبارزه و دفاع از دین و ایثار و شهادت است.
-
همه چیز درباره سومین جایزه ملی داستان حماسی
جایزه ملی داستان حماسی، رویداد ادبی جریانسازی است که داستان حماسی را به عنوان یک گونه خاص از داستان که برآمده از تاریخ تمدن، فرهنگ و کنشهای جمعی مردمی است، در جریان ادبیات داستانی کشور مطرح میکند. سومین دوره این جایزه ملی که از سوی حوزه هنری طراحی و برنامهریزی شده، روز ۴ خردادماه در آرامگاه فردوسی به ایستگاه پایانی خواهد رسید. در این باره به گفت وگو با حسین عباسزاده، دبیر اجرایی سومین جایزه ملی داستان حماسی پرداختیم که در ادامه میخوانید.