سمپوزیوم ملی مجسمههای فلزی که برای نخستین بار در شهر یاسوج اتفاق افتاده به کار خود پایان داد و ۱۴ اثر از هنرمندان برجسته کشوری نتیجه کار خود را در معرض دید عموم قرار دادند.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، شریف اسلامی رئیس حوزه هنری کهگیلویه وبویراحمد گفت: سمپوزیوم مجسمههای فلزی از سوی شهرداری یاسوج و با مشارکت حوزه هنری برگزار شد تا گامی دیگر برای مشارکت هنرمندان تجسمی در زیباسازی و احیای هویتهای بومی در قالب مجسمه در شهر یاسوج برداشته شود.
وی افزود: فراخوان این سمپوزیوم دیماه گذشته منتشر شد که 155 اثر از 22 استان کشور به دبیرخانه سمپوزیوم رسید و از این تعداد هیئت داوران 14 اثر را جهت اجرا انتخاب کردند که هنرمندان پس از 14 روز آثار طرح شده خود را پیادهسازی کردند و این مجسمهها در جاهایی که پیشبینی شده است نصب خواهد شد.
جانشین دبیر سمپوزیوم ملی مجسمهسازی شهر یاسوج بیان کرد: شهر یاسوج، شهر جوانی است که در یک پروسه منطقی رشد و توسعه نیافته و این شهر با توجه به مهاجرپذیری بسیار بالا در کمترین زمان بیشترین توسعه را پیدا کرده، اما هنوز زیرساختهای اصلی خودش در حوزه فرهنگ را به خود ندیده است که باید در ایجاد این مسیر گام برداشت.
وی با اشاره به مسئولیت اجتماعی آحاد مردم در زیبایی شهر یاسوج افزود: همه ما اعم از مسئولین اجرایی و دولتی و مردم در قبال آیندگان مسئولیت اجتماعی داریم که این شهر را به بهترین و زیباترین شکل تقدیم آیندگان کنیم و این تنها وظیفه شهرداری نیست.
اسلامی با بیان اینکه باید به طبیعت خدادادی اطراف شهرهای استان و روند کنونی تخریب جنگلها توجه لازم را داشته باشیم، تصریح کرد: با طبیعیت نارک، خامی و دنا ابراز همدردی میکنم که در سوگ سوختن بلوطهای خود داغدار هستند و باید عزمی ایجاد شود که داشتههای خدادادی را حفاظت کنیم و همین موضوع خود تبدیل به یک فرهنگ شود.
وی اظهار کرد: آثار خلقشده توسط هنرمندان میتواند به عنوان نمادهای هویتبخش در میادین شهر یاسوج جلوهای از زیبایی بصری را برای شهروندان به ارمغان بیاورد.
رئیس حوزه هنری استان تصریح کرد: حوزه هنری به عنوان یک نهاد انقلابی در هر جایی که خلأ فرهنگی وجود داشته باشد ورود پیدا میکند و استفاده از ظرفیت هنر در محرومیتزدایی و توسعه اجتماعی و فرهنگی مدنظر است.
انتهای پیام/
نظر شما