رئیس حوزه هنری زنجان گفت: آنچه اکنون جزء اولویتهای حوزه هنری قرار دارد، سند زیستبوم است. کارگروه این سند اکنون تشکیل شده و نتیجهای که کارگروه تحول بنیادین اعلام کرده است اذعان میدارد که زیستبوم استان قابل قبول است.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، در بازدید معاون امور استانهای حوزه هنری از حوزه هنری زنجان و دیدار با کارکنان آن که روز پنجشنبه 24 تیرماه صورت گرفت، امیر نعمتی رئیس حوزه هنری استان زنجان با بیان اینکه در گذشته حوزه هنری استان زنجان ساختمان متمرکزی نداشت و ساختمان این نهاد به صورت استیجاری بود، اظهار کرد: خوشبختانه با تلاش دوستان ساختمان فعلی حوزه هنری که پیش از این در اختیار جهاد کشاورزی قرار داشت، به عنوان بهرهبردار در اختیار حوزه هنری قرار گرفت. این ساختمان در ابتدا شکل و شمایل هنری را هم نداشت، ولی با اعتباراتی که در طی دو سال جذب شد، سعی کردیم که این مکان را بازسازی کنیم و درخور هنرمندان استان مکانی را فراهم آوریم.
وی ادامه داد: در حال حاضر یکی از مشکلاتی که داریم مربوط به بحث کمبود فضای هنری است که خوشبختانه با تعاملی که با سایر سازمانها داریم توانستیم مشکلات خود را در این زمینه برطرف کنیم. ما از طریق تعامل با جهاد دانشگاهی و دستگاههای دیگر سعی کردهایم که در واقع بخشی از مشکلات خود را در زمینه فضاهای آموزشی برطرف کنیم. ضمن اینکه فضای محدود این نهاد هم با تلاش همکاران با حداقل امکانات بازسازی شد تا فضایی را جهت برگزاری برخی از کلاسها و دورهها فراهم آورده باشیم. در کنار این موضوع شیوع کرونا نیز باعث شد که حضور فیزیکی هنرمندان در این نهاد کمتر شود و از همین جهت کمتر نیاز به این فضا داشتیم. با این اوصاف امیدواریم که با اتمام کرونا فضای فیزیکی توسعه یافته باشد و مشکلی در این زمینه نداشته باشیم.
رئیس حوزه هنری استان زنجان بیان کرد: آنچه اکنون جزء اولویتهای حوزه هنری قرار دارد، سند زیستبوم است که دوستان در تلاش هستند که آن را به نتیجه برسانند. کارگروه این سند اکنون تشکیل شده و نتیجهای که کارگروه تحول بنیادین اعلام کرده است اذعان میدارد که زیستبوم استان قابل قبول است، اگر چه مشکلاتی را هم در این زمینه داشتیم که از طریق مذاکره برطرف شد و سعی کردیم که با ارتباطی که با هنرمندان و اهالی تاریخ و هنر داریم، سند و زیستبوم کاملتری را تدوین کنیم.
وی ادامه داد: ما در بحث عمرانی یک سری مشکلاتی داریم و خواهشم این است که در این زمینه به کمک این نهاد بیایید تا زیرساختها را برای ایجاد یک مرکز رشد انقلابی فراهم کنیم. درست است که به لحاظ محتوایی بسیار تلاش میکنیم، ولی این موارد لازمه کار است. با وجود اینکه معتقدیم که تنها اعتبار و پول در کار هنری کارساز نیست، اما بایستی که زیرساختهای لازم فراهم باشد. ایجاد پلاتو و کارگاههای هنری و گالری و غیره، بسیار میتواند در جهت جذب و تربیت نیروهایی که بناست مثمر ثمر باشند مفید باشد و تمام این موارد نیازمند تخصیص بودجه برای ایجاد هستند.
نعمتی مدعی است که حوزه هنری در بحث فرهنگی عموماً طرح محور کار کرده است و هر موضوع که بنا است بر روی آن کار کند در ابتدا همه ابعاد آن بررسی و سپس ساخته میشود که نمونه این موضوع را میتوان مستند «مادران آفتاب» دانست که از دل همین گفتوگوها شکل گرفته است.
وی در ادامه به یادواره شهدای کوچه بینش اشاره کرد و گفت: در این حادثه 8 دانشآموز به شهادت رسیدند که پیادهسازی این طرح از سه سال قبل آغاز شده و در واقع در این زمینه حوزه هنری یک جریانسازی را پایهگذاری کرده است و به نوعی به عنوان مرجع این موضوع برای سایر ارگانها شناخته میشود. ضمن اینکه 60 درصد از وقایع مربوط به این حادثه در قالب کتاب گردآوری شده است و در قالب نمایشنامه نیز به رشته تحریر درآمده است.
در ادامه این بازدید همه کارکنان و فعالان حوزه هنری زنجان به بیان دغدغه و مشکلات خود در حوزه فعالیتی خود پرداختند و خواستار رسیدگی به بخشی از مشکلات خود شدند.
انتهای پیام/
نظر شما