نخستین هنرواره ملی «روایت جهاد»، با معرفی سید محسن حسینی بهعنوان دبیر هنری بخش موسیقی هنرواره، هیئت داوران خود را در بخش موسیقی معرفی کرد.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، نخستین هنرواره ملی «روایت جهاد» هیئت داوران خود را در بخش موسیقی معرفی کرد.
سید مرتضی دارابی دبیر اجرایی نخستین هنرواره ملی «روایت جهاد»، محمد نصرتی، محمدباقر زینالی و احسان عبایی را بهعنوان داوران بخش موسیقی این مهرواره معرفی کرد.
رزومه داوران بخش موسیقی «روایت جهاد» به شرح زیر است:
محمد نصرتی
محمد نصرتی، متولد 1352 در تهران است. وی در مقطع کارشناسی ارشد در رشته آهنگسازی از دانشکاه هنر فارغالتحصیل شده است. نصرتی، موسیقی را تحتنظر و با بهرهگیری از اساتیدی از جمله فرهاد فخرالدینی، شریف لطفی، نادر مشایخی، وارطان ساهاکیان، هوشیار خیام و کیاوش صاحبنسق، فرا گرفته است. در همین راستا دورههای تکمیلی آهنگسازی را نزد، واهرام بابایان و مارتون اسرائیلیان از ارمنستان گذرانده و دوره رهبری ارکستر را از سهراب کاشف و کریستین شولتز از آلمان آموخته است.
گفتنی است که در سابقه هنری محمد نصرتی میتوان به ساخت موسیقی متن 25 فیلم و مجموعه مستند، داستانی، عروسکی و انیمیشن، انتشار چندین آلبوم موسیقی کودک و ارکسترال و پاپ، ضبط و تولید و صدابرداری بیش از ۹۰ آلبوم موسیقی اشاره کرد. در همین رابطه وی در طول سالها فعالیت خود در زمینه موسیقی جوایز مختلفی را در جشنوارههای داخلی و خارجی و آهنگسازی برای مسابقات جام جهانی 2014، کسب کرده است.
وی سابقه نوازندگی ساز بادی فرنچ - هورن و همکاری با ارکستر سمفونیک صدا و سیما، ارکستر ملی، ارکستر سمفونیک تهران، ارکستر فرهنگی تهران و ارکستر باربد را با رهبری شهرداد روحانی، لوریس چکناواریان، نادر مشایخی و نصیر حیدریان در کنسرتهای کشورهای مختلف از جمله ایران، کویت و چین را در کارنامه کاری خود ثبت کرده است. لازم به ذکر است وی در نوازندگی سازهای بادی کهن و محلی ایرانی مسلط و ساز نفیر که از سازهای باستانی از جنس شاخ است را مجدد احیاء کرده است.
از آثار منتشر شده نصرتی میتوان، به آلبوم موسیقی «قلبی بزرگتر از جهان» که بهعنوان اثر برگزیده یونسکو برای صلح، به زبانهای فارسی، انگلیسی، فرانسه، آلمانی، ایتالیایی، ژاپنی، هلندی، سوئدی توسط نشر خورشید آهنگ پارسی، که مدیریت آن برعهده محمدنصرتی است، اشاره کرد. همچنین وی آثار هنری موسیقایی دیگری در بخش موسیقی سنتی و ارکسترال در داخل کشور منتشر کرده، که در نمایشگاههای فرانکفورت، وین، لندن و پاریس نیز مورد توجه و تقدیر قرار گرفته است.
محمد نصرتی در دانشگاه، موسیقی، آهنگسازی و رشتههای سینما و انمیشین، تدریس میکند، علاوه بر این در مجلات هنری در زمینه پیانو چندین مقاله در جهت فراگیری آهنگها به زبان ساده برای نوآموزان نوشته است.
محمدباقر زینالی
محمدباقر زینالی متولد 1357 در اردبیل است. در سیزده سالگی آموختن موسیقی را با ساز سنتور آغاز کرد. در سال ۱۳۷۸، زمانیکه برای تحصیل در مقطع کارشناسی در رشته نقاشی، نزد سیامک آقایی رفت با ردیف میرزا عبدالله و شیوههای اجرایی استادان سنتور آشنا شد. در همین راستا برای تکمیل آموختههای خود نزد مجید کیانی رفت.
وی به مرور با سهتار و کمانچه و عود نیز آشنا شد. سهتار را نزد فرشاد توکلی، کمانچه را از شهریار جمشیدی و عود را بهصورت خودآموز فرا گرفت. در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ با ساز کمانچه، قسمتهایی از ردیف میرزا عبدالله را نزد علیاکبر شکارچی نواخت.
زینالی از سال ۱۳۷۸ در گروههایی که به همت جوانان و علاقهمندان همنسل او تشکیل شده بود، به نوازندگی پرداخت. حاصل سالها فعالیت او، اجرای کنسرتهای متعدد در بسیاری از شهرهای ایران و دیگر کشورها از جمله ایتالیا، آلمان، سوئیس، فرانسه، الجزایر، پاکستان و ترکیه با هدف معرفی موسیقی ایرانی بوده است. بهعلاوه در چندین آلبوم که ناشران برجستهای چون انتشارات ماهور، بنیاد رودکی و حوزه هنری منتشر و توزیع کردهاند، نقش پررنگی ایفا کرده است.
محمدباقر زینالی در حال حاضر به نوازندگی، آموزش، تنظیم موسیقی و نیز ضبط در استودیوی شخصی خود «هورآهنگ» مشغول است. لازم به ذکر است وی در سال ۱۳۹۷ گروه موسیقی «هورآهنگ» را تشکیل داد.
احسان عبایی
احسان عبایی متولد مشهد است. وی نوازنده تار، سهتار، آهنگساز و سرپرست گروه نغمهگردان است. فراگیری موسیقی را از کودکی آغاز و تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشگاه هنر با مدرک کارشناسی ارشد در رشته نوازندگی ساز ایرانی به پایان رساند. وی هنرآموخته هنرمندان و استادانی همچون بهداد شاهیده، رضا عظیمی خراسانی، حسین علیزاده، مهربانو توفیق، مجید درخشانی و شریف لطفی بوده و با گروههایی چون نیستان، همنوایان روناک، مهربانی و مشرق همکاری کرده است. وی در آلبومهای «شو عید»، «عشق و شب و شیدایی»، «عصیان»، «نسیم باد نوروزی»، «شور گل، شبانه» و «گلبانگ همکاری» و ساخت و تنظیم آلبومهای «طلیعه دشتی»، «سودای دل»، «از سراسر بگذشته »، «آلبوم برتر جشنواره بسطامی ۱۳۹۶» و «چقدر ز خویش دورم» را بر عهده داشته است.
انتهای پیام/
نظرات
-
GDLnYoXWCNZu
نظر شما