به گزارش روابط عمومی دفتر طنز حوزه هنری، در ادامهی نشستهای هفتگی این دفتر، نهمین جلسهی «طنزینما» و سی و ششمین جلسهی «طنزآمیز» به ترتیب در روزهای یکشنبه و دوشنبه، ۴ و ۵ خردادماه برگزار شدند.
طنزینما
در ابتدای نهمین جلسه نشست «طنزینما» که عصر یکشنبه ۴ خردادماه ساعت ۱۷ با محوریت شخصیتپردازی برای کمدی برگزار شد، شرکتکنندگان به خوانش ایدهها و طرحهای خود پرداختند و در ادامه با شخصیت پردازی برای کمدی آشنا شدند که در آن برای ساخت یک شخصیت کمدی جذاب و خندهدار، باید از خود سوالاتی پرسید که هم ویژگیهای ذاتی شخصیت را شکل دهد و هم موقعیتهای کمدی را تقویت کند.
طنزآمیز
روز دوشنبه ۵ خردادماه، سی و ششمین جلسهی «طنزآمیز» برگزار شد. این نشست که فصل سوم خود را با تمرکز بر کشف طنز در اشعار سبک هندی سپری میکند، این هفته به بررسی طنز در آثار «واعظ قزوینی» اختصاص داشت. اسماعیل امینی، گردانندهی جلسه، با تحلیل طنز پنهان در اشعار این شاعر سبک هندی، نمونههایی از ابیات او را قرائت و بررسی کرد. از جمله ابیاتی که در جلسه خوانده شد: «آشنایانی که از حق نمک دم میزنند/ همچو دندان بر سر یک لقمه بر هم میزنند» یا آنجا که سروده است: «مایه فخر در این عهد بود ثروت و مال/ ناز معشوق به عشاق، ز سیماندامی است»
دفتر طنز حوزهی هنری با برگزاری نشستهایی همچون «طنزینما»، «طنزآمیز» و «طنزخوانه» میکوشد فضایی آموزشی، پژوهشی و تعاملی برای علاقهمندان به طنز فراهم کند. این جلسات بهصورت مستمر برگزار میشوند و حضور در آنها برای عموم آزاد و رایگان است. همچنین، نشستهایی مانند «در حلقهی رندان»، «بازار تماشا»، «قلمه» و «مکتبخانهی طنز» نیز از دیگر برنامههای دفتر طنز حوزهی هنری در مسیر ترویج و آموزش طنز هستند.
بیشتر بخوانید:
نظر شما