۱۴۰۴.۰۳.۰۳

حمیدرضا جعفریان رئیس سازمان سینمایی سوره در جمع مدیران بهمن سبز به اهمیت توسعه مخاطب در سینمای ایران تاکید کرد و گفت: بخش مهمی از اقدامات ما با هدف و ماموریت توسعه مخاطب از کانال بهمن سبز انجام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی، در آخرین روزهای اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، مدیران ستادی، استانی و سینماهای بهمن سبز، برای دومین سال پیاپی گرد هم آمدند تا تجربیات خود را در موضوع نظام توزیع سینمایی به اشتراک بگذارند و چالش‌های پیش‌روی مدیریت سالن‌های سینمایی را با مدیران ارشد حوزه هنری مطرح کنند.

حمیدرضا جعفریان رئیس سازمان سینمایی سوره از جمله مهمانان این مراسم بود که در این نشست گفت: توسعه مخاطب یکی از مهمترین ماموریت‌های ما در نسبت با وضعیت امروز سینمای ایران است که هدایت، راهبری و اجرای آن از کانال موسسه بهمن سبز پیگیری می‌شود. بخشی از این اقدامات در توسعه و ارتقای زیرساخت‌های سینمایی دنبال می‌شود و ما با وجود مسائل و چالش‌های اقتصادی که داریم همچنان پیگیر نوسازی‌ها و ساخت‌وسازهای سینمایی هستیم. از طرف دیگر اقداماتی که در گیشه ۷ برای شناسایی و دعوت از مخاطب سینما انجام می‌شود یا حتی کاری که در اکران سیار صورت می‌گیرد همه ذیل همین ماموریت توسعه مخاطب قابل تحلیل و ردیابی است.

جعفریان ضمن تقدیر از تلاش‌هایی که مدیران استانی بهمن سبز در راستای اجرای بی‌نقص ماموریت‌های سازمانی داشتند، گفت: انتظار این است دغدغه توسعه مخاطب درون جریان‌های مدیریتی بهمن سبز در استان‌ها وجود داشته باشد چون نسبت سینما با خارج از سینما توسط این افراد تنظیم می‌شود.

هادی اسماعیلی مدیرعامل موسسه فرهنگی تبلیغاتی بهمن سبز که میزبانی این نشست را برعهده داشت در مورد این گردهمایی گفت: مدیران ستادی، استانی و سینماهای بهمن سبز، هر ساله گرد هم می‌آیند تا با اصلاح فرایندها و برطرف‌کردن چالش‌ها، زمینه‌های لازم را برای افزایش بهره‌وری مجموعه بهمن سبز فراهم کنند. سال گذشته دستاوردهای خوبی رقم خورد به طوری که روند ساخت‌وساز و نوسازی بسیاری از سینماها در سال ۱۴۰۳ نیرومندتر طی شد و این روند در سال جاری به یاری خدا ادامه خواهد داشت.

وی درباره یکی دیگر از دستاوردهای مجموعه بهمن سبز گفت: در سال ۱۴۰۳ مخاطبان اکران سیار به بالای یک میلیون نفر رسیده است. تمام تلاش ما این است که با اصلاح سازوکارهای موجود، روند فروش و میزان مخاطبان سینماهای بهمن سبز را افزایش دهیم.

 اسماعیلی اکران سیار را یکی از مهم‌ترین شیوه‌های نمایش فیلم در شهرهای فاقد سینما دانست که می‌تواند آیین سینما رفتن را در نقاط مختلف کشور توسعه دهد.

به هر قیمتی فیلم پخش نمی‌کنیم

سعید لشگری، معاون راهبری استان‌های حوزه هنری در این نشست هم پس از پاسخ به سوالات مدیران استانی و سینماهای بهمن سبز، عنوان کرد: نیروی انسانی سرمایه‌ای مهم برای مجموعه حوزه هنری است. در حوزه نیروی انسانی و اصلاحات سازمانی، چالش‌هایی وجود دارد که سعی می‌کنیم با اصلاح فرآیندها، همه جوانب را در نظر بگیریم. مدیران حوزه هنری به این توجه دارند که در موضوع مسائل مرتبط با نیروی انسانی به جنبه‌های انسانی تعدیل و جذب نیروها هم توجه شود.

لشگری درباره سؤالاتی با موضوع بازسازی سینماها، بیان کرد: این‌گونه مرمت‌ها در دستور کار قرار دارد؛ اما این نشست فرصتی است که اگر موارد خاصی در این زمینه وجود دارد مطرح کنید تا مورد پیگیری قرار گیرد.

وی خطاب به مدیران استانی و مدیران سینماها اظهار کرد: هر چند آورده اقتصادی برای ما مهم است اما مدیران سینماها این را هم مدنظر قرار دهند که ما به هر قیمتی قرار نیست کسب درآمد کنیم. برای ما مهم است چه فیلمی در سینما پخش می‌شود و برای چه افرادی نمایش داده ‌شود. مدیر سینمای ما باید دغدغه‌های فرهنگی داشته باشد تا با این رویکرد مخاطب خود را به درستی بشناسند و بتوانند اهداف حوزه هنری را محقق کنند.

اکران فیلم با زبان محلی 

عبدالحمید قره‌داغی معاون توسعه مدیریت و منابع حوزه هنری انقلاب اسلامی نیز که در این نشست حضور داشت خطاب به مدیران حاضر در این نشست گفت: تلاش‌های زیادی در بهمن سبز رقم خورده و این نتایج ارزشمند باعث شد در این جمع حاضر شوم و از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و هم چنین مشکلات شما قرار گیرم. چنین نشست‌هایی در انتقال مسایل موجود کمک زیادی می‌کند.

وی در پاسخ به سؤالی درباره اکران فیلم با زبان محلی تشریح کرد: این ایده خیلی ارزشمند است که ما اکران‌های بومی را توسط بهمن سبز به اجرا درآوریم و این کار تفاوت بارزی را نمایان خواهد کرد. این طرح می‌تواند نه تنها در توسعه مخاطب موثر باشد، بلکه بر تاثیرگذاری فیلم‌ها نیز نقش‌آفرین باشد. در چهار سال گذشته توسعه سینمایی به شکل قابل توجهی محقق شده و این نتایج جز با تلاش‌های یکایک اعضای خانواده بهمن سبز حاصل نمی‌شد.

حمایت حقوقی از مدیران استانی

جواد حاجی‌پور مدیرکل حقوقی و مالکیت فکری حوزه هنری انقلاب اسلامی هم در بخشی از این نشست عنوان کرد: سعی کردیم تا جایی که ممکن است مدیران استانی را حمایت حقوقی کنیم و اگر در این زمینه سؤالی داشته باشند، راهنماییشان کنیم. در مسائل حقوقی اگر مسیر درستی طی شود حتماً با نتایج خوبی روبرو می‌شویم و می‌توانیم رأی مورد نظر خود را از مراجع قضایی دریافت کنیم. 

به گفته وی در زمینه امور ثبتی و املاک مشکلاتی در استان‌ها وجود داشت که طیق قانون پیگیری صورت‌گرفته و از این طریق توانستیم به نفع حوزه هنری نتیجه را از دادگاه کسب کنیم. رعایت مسائل حقوقی جز با مشورت با افراد مطلع محقق نمی‌شود و در این زمینه باید دقیق عمل کرد.

حاجی‌پور بعد از پاسخگویی به سوالات حقوقی مدیران استان‌ها و سینماها بر این تاکید کرد که به صورت مستمر و مادام برای حمایت و مشورت در کنار مدیران بهمن سبز حضور داریم تا حقی پایمال نشود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha