۱۴۰۴.۰۲.۲۷

 آیین رونمایی از کتاب «ویژند» و نشان و شعار جدید دانشگاه بین‌المللی سوره،  شنبه ۲۷ اردیبهشت در سالن استاد نادر طالب‌زاده این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی، در جریان برپایی این برنامه، محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره ضمن تبریک روز روابط عمومی طی سخنانی گفت:  بعد از اینکه  اساسنامه دانشگاه سوره در سال گذشته تغییر کرد و با امضای رئیس جمهور ابلاغ شد، ما مجموعه‌ای از فرآیندهای تحولی را برای این دانشگاه شروع کردیم، از جمله به تغییر برندینگ ‌دانشگاه فکر می‌کردیم. 

وی در ادامه عنوان کرد: حسین شعیبی مسئولیت تهیه برندبوک دانشگاه را به عهده گرفت و شورایی ۶ تا ۷ نفره از عزیزان دانشگاه با کمک وی حدود ۶ ماه کار کردند تا تصویر بصری و مفاهیم دانشگاه سوره در دوره جدید تحولی آن را در قالب نمادهایی نشان دهند و ما امروز اینجاییم که از این نشان‌ها رونمایی کنیم.
ساعی با اشاره به سیر تبدیل دانشگاه سوره از یک «ویژند» معتبر داخلی به دانشگاهی بین‌المللی تأکید کرد: بین‌المللی شدن دانشگاه سوره، یک مسیر تحولی است و این گونه نیست که از فردا دانشگاه یک تغییر بنیادی داشته باشد، حتی اعضای شورای انقلاب فرهنگی، زمانی که داشتند بین‌المللی شدن دانشگاه را تصویب می‌کردند بر این منطق اصرار داشتند که ظرفیتی در داخل دانشگاه است و شما طی ۳ تا ۵ سال آن را به یک ظرفیت بین‌المللی تبدیل کنید.

نشان و شعار جدید دانشگاه بین‌المللی سوره رونمایی شد


رئیس دانشگاه سوره عنوان کرد: رونمایی امروز ما از نشان، شعارها و نمادهای جدید، به این معنا نیست که از فردا این نمادها به کار گرفته خواهد شد، چراکه زمینه‌سازی، تغییر نام‌ها، نشان‌ها، پرچم‌ها و نامه‌نگاری‌های اداری زمان می‌برد و برنامه ما برای اینکه بتوانیم از این لگوها به صورت رسمی در دانشگاه استفاده کنیم آغاز سال تحصیلی در اول مهر ماه خواهد بود.

نشان و شعار جدید دانشگاه بین‌المللی سوره رونمایی شد


در بخش دیگری از برنامه، از کتاب «ویژند» و نشان و شعار جدید دانشگاه بین‌المللی سوره با حضور رئیس دانشگاه و شعیب حسینی، طراح این نشان‌ها رونمایی شد.
ساعی در روند رونمایی شعار جدید دانشگاه بیان کرد: عبارت «این فصل را بسیار خواندم، عاشقانه است» از مثنوی هجرت علی معلم را به عنوان شعار دانشگاه انتخاب کردیم.

نشان و شعار جدید دانشگاه بین‌المللی سوره رونمایی شد


در ادامه، حسینی به شرح توضیحات فنی نشان جدید دانشگاه سوره پرداخت و گفت:  طراحی این نشان، یکی از سخت‌ترین کارهایی است که تا کنون قبول کرده‌ام، چرا که یک نشان قرار بود بعد از سی سال تغییر کند، البته در این راه، شورایی بسیار حرفه‌ای از اساتید داخل و بیرون دانشگاه راهنما و پشتیبان من بودند.
وی در ادامه توضیح داد: در مسیر طراحی نشان، با استاد گودرزی، طراح نشان قبلی دانشگاه سوره نیز مشورت کردم و به وی گفتم می‌خواهم فرم میانی نشان را که به گونه‌ایی تمثال شهید است، تغییر دهم و وی خیلی بزرگوارانه به من اجازه داد که با دست بازتر این کار را انجام بدهم.
حسینی در پایان توضیحاتش گفت: از بین اتودهای مرتبط با رویکرد جدید دانشگاه سوره، سیمرغ انتخاب شد. این انتخاب علت پژوهشی دارد. رنگ‌ها آبی و طلایی به کار برده شده در این نشان هم رنگ‌های اصیل ایرانی است. ما  سعی کردیم به بهترین وجه تغییراتی در نشان ایجاد کنیم و ساختار نشان را به صورت کل عوض نکنیم، بلکه در نشان پویایی  ایجاد کرده و از سیمرغ به عنوان پرنده خرد استفاده کنیم. 

در پایان این برنامه از بسته خبری سورنما نیز رونمایی شد.

گزارش از سمیه دهقان زاده- خبرنگار

بیشتر بخوانید:

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha