به گزارش روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی، «طوفانالاقصی» بزرگترین سیلی فلسطینی به رژیم صهیونی بود. درخشش برق این سیلی، مسئلۀ فلسطین را دوباره در چشم و دل جهانیان زنده کرد. مسئلۀ غصب تاریخ و جغرافیای فلسطین، میرفت که با توافقات خائنانه و مرتجعانۀ دولتهای منطقه با رژیم اشغالگر، عادیسازی شود؛ اما نیروی مقاومت اسلامی فلسطین، سیلی جانانهای را روانهٔ صورت اشغالگران و حامیان مستکبرش کرد و به این ترتیب، دوران تازهای از نبرد جبهۀ مقاومت اسلامی با اسرائیل پلید آغاز شد. آثار و ارتعاشات این نبرد، هنوز ادامه دارد و فقط خدا میداند که چگونه به فروپاشی نظم ظالمانهٔ منطقه و جهان خواهد انجامید.
تحریریهٔ مجلۀ «سوره»، از ابتدای واقعه، خود را در معرض آن دید و تلاش کرد بنا به وظیفۀ انقلابی و تبیینی خود، نسبت اساسی انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی را با این حادثهٔ عظیم بازیابی و روایت کند. حاصل این تلاش، متونی بود که در شمارههای پیوسته و متوالی «سوره» به چاپ رسید و تبدیل به یک گفتار تقریباً یکپارچه در خصوص مسئلهٔ فلسطین شد.
آنچه در دفتر اول با عنوان «تبار طوفان» گرد آمده است؛ یادداشتی از حمیدرضا میررکنی تحت عنوان «طوفان الأقصی؛ آرایش تهاجمی جهان اسلام» است که برای نخستین بار منتشر میشود. علاوه بر آن، برگزیدهای از مطالب مجلۀ سوره دربارهٔ ماهیت، ریشه و افق پیشروی جبهۀ مقاومت اسلامی در خصوص مسئلۀ فلسطین است. نوشتههایی که خواندن آن تصویر نسبتاً جامعی از پیشینه، هدف و آیندهٔ نبرد مقاومت اسلامی ارائه میکند و میتواند سرنخهای نظری و تاریخی مفیدی به دست دهد.
«تبار طوفان» اولین دفتر از مجموعۀ «آیات» است که به موضوع مقاومت اسلامی و مسئلهٔ فلسطین اختصاص داده شده است. مجموعۀ مجلداتِ «آیات»، دربردارندۀ «گزیدۀ موضوعی متنهای مجلۀ سوره» است
نظر شما