به گزارش روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی، پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچههای مسجد از ۱۸ اردیبهشت در بافق استان یزد آغاز شد و قرار است تا ۲۱ اردیبهشت در امامزاده عبدالله (ع) این شهرستان ادامه داشته باشد.
در این جشنواره که به همت مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری انقلاب اسلامی درحال برگزاری است، الهام چرخنده، اعظم بروجردی، وفا طرفه به عنوان داوران این رویداد هنری و فرهنگی حضور دارند و در انتهای جشنواره قرار است تئاترهای برتر را از میان ۱۴ گروه نمایشی شرکتکننده انتخاب کنند.
در همین راستا وفا طرفه یکی از اعضای تیم داوری این جشنواره در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار داشت: به نظر من قشنگترین اتفاقی که در پانزدهمین دوره جشنواره تئاتر بچههای مسجد رخ داد، برگزاری آن در یک مکان زیارتی بود. جایی که محل رفت وآمد تعداد زیادی از مردم عزیز شهر بافق بود.
وی در ادامه افزود: زیبایی این ماجرا زمانی برای ما و برگزارکنندگان بیشتر شد که شاهد بودیم برخی از تماشاگران با مقوله تئاتر از نزدیک آشنا نبودند و با ذوق بسیار برای دیدن نمایشها به امام زاده میآمدند. فکر میکنم این اتفاق همان نقطه عطفی است که در جشنواره مردمی تئاتر بچههای مسجد روی آن تکیه کرده بودیم.
این بازیگر و کارگردان تئاتر با بیان اینکه جدای از فضای معنوی غالب در این مکان مقدس اضافه شدن هر روز به تعداد مخاطبان نمایشها اتفاق خوشایندی برایمان بود افزود: من چند دوره داور این جشنواره بودم، اما امسال سطح جشنواره نسبت به دورههای قبل متفاوت بود. تفاوت هم از این نظر بود که در میان گروههای نمایشی شرکت کننده از بچههای کم سن و سال تا تیمهای جوان برای اجرا آمده بودند.
طرفه ادامه داد: هدفی که جشنواره بچههای مسجد به دنبال آن است، تکنیک در کنار جمع مردمی است که شاید یک روزی فکر میکردند نمیتوانند وارد عرصه تئاتر شوند و این اتفاق را برای قشر خاصی میدانستند.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که نقطه عطف تیم داوری پانزدهمین جشنواره تئاتر مردمی بچههای مسجد چه بوده است گفت: حضور سه نفر از هنرمندان خانم به عنوان داور در این دوره از جشنواره تئاتر بچههای مسجد نکته قابل توجهی است که امید است موفق و موثر عمل کنیم.
این کارگردان تئاتر اضافه کرد: تئاتر برای همه مردم است، این شعار ما در جشنواره تئاتر بچههای مسجد است. به نظرم این هدف درحال تحقق است. این بچهها همانند یک لوح سفید هستند و ما باید به این فکر باشیم که چگونه میتوانیم روی این الواح سفید نقش قشنگی بیاندازیم. امیدوارم همه اساتید و دستاندرکاران این جشنواره اهمیت بیشتری بدهند و قشر مردمی این جشنواره را بیشتر از قبل دریابند.
نظر شما