به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، در این نشست خلبانان آزاده غلامرضا یزد، محمدصدیق قادری، بهرام علیمرادی و حسینعلی ذوالفقاری خاطرات و روایتهایی از عملیاتهای نیروی هوایی و خلبانان تیز پرواز این نیرو در روزهای آغازین جنگ تحمیلی و تاثیرات عمیق آن بر معادلات جنگ و همچنین روزهای اسارت در اردوگاههای عراق را بیان کردند.
صفرعلی ناطقی و غلامرضا شهپرست از خلبانان هوانیروز نیز خاطرات خود را از شکار شمار زیادی از تانکهای دشمن بعثی که در همان روزهای نخست جنگ، در حال ورود و نفوذ به خاک میهن بودند را روایت کردند.
خلبانان احمد مهرنیا نیز در این نشست گفت: در روز دوم جنگ ۱۴۰ فروند هواپیمای جنگنده از پایگاههای هوایی کشور به پرواز درآمده و اهداف و پایگاههای مختلفی را در خاک عراق بمباران کردند که در همان روز تعدادی از این خلبانان به شهادت رسیدند.
صادق وفایی و محمد قبادی از پژوهشگران و نویسندگان ادبیات پایداری نیز در این نشست به بیان بخشی از چالشها و لذتهای ثبت و ضبط و نگارش خاطرات خلبانان و به خصوص خلبانان آزاده پرداختند.
در حاشیه این مراسم یاد و خاطره تعدادی از خلبانان زندهنام آزاده همچون خلبان آزاده حسین لشکری، خلبان آزاده محمد یوسف احمدبیگی، خلبانان آزاده اسدلله اکبری، خلبان آزاده اکبر صیاد بورانی، خلبان آزاده کرمرضا مکری، خلبان زاده ابوالحسن نجفی و خلبانان آزاده محمدرضا احمدی گرامی داشته شد و حاضران خاطراتی از آنها را روایت کردند.
این نشست که به همت دفتر هنر و ادبیات اسارت حوزه هنری برگزار شد، سومین برنامه از سلسله نشستهای روایت پنهان بود و در ادامه دو برنامه همنشینی خاطرهگویی آزادگان اردبیل و واکاوی نامههای دوران اسارت بود.
نظر شما