نامزد گلولهها
به گفته حسینی این کمیکموشن ۱۲ دقیقهای توصیفگر رشادتها و قهرمانی این سردار بلندآوازه در راه ایمان و آرمان است. وی با بیان اینکه در اسطوره نگاهم این بود که به اصل جانبازی و در معرض خطر قرار دادن جان برای رسیدن به آرمان بپردازم، افزود: سردار سلیمانی را به عنوان نمونه بارز این حرکت و یک اسطوره است. منظور این کمیکموشن یک مفهوم بالاتر، یعنی شهادت است و سردار سلیمانی به عنوان کسی که شهادت را با آغوش باز پذیرفت و آگاهانه دنبالش بود و میگفت: من نامزد گلولهها هستم، به عنوان کسی که دنبال شهادت بود، نشان دادیم.»
حسینی در ادامه درباره شکلگیری کار اینطور توضیح میدهد: «دوستم آقای صالحی از تهران تماس گرفت و گفت من چنین ایدهای دارم که شعری بر وزن اشعار شاهنامه بگوییم و داستان شهید سلیمانی را تعریف کنیم. نظر او این بود که تصویرگری را بر عهده ما بگذارد. ایده به نظرم جالب آمد و احساس کردم جای چنین کاری خیلی خالی است و خیلی وقت است حماسهسرایی درباره قهرمانانمان انجام ندادهایم. از طرفی شهید سلیمانی این ظرفیت و جایگاه را داشت که به عنوان یک قهرمان، به طور حماسی برخورد شود. دوستان اتود اولیه برای شعر را رفته بودند، اما من نظرم این بود که شعر باید سنگینتر و فاخرتر باشد و مخاطب بزرگسال را هم هدف قرار دهد، پس روی شعر سرودن و روی تصویر کار کردم. طرح اولیه ما این بود که خوانش شعر از سوی یک گوینده انجام شود و در کنارش تصاویر باشد. بعد که تصاویر درآمد، این ایده مطرح شد که چرا موشنکلیپ کار نکنیم؟ و این لطفش بیشتر است. این اتفاق افتاد و شروع به تولید تصاویر بیشتر کردیم. بعد سمت این رفتیم که گویندهها را بیشتر کنیم و بالاخره خروجی کار کمیکموشن اسطوره شد.»
نماد بارز حماسه
حسینی درباره اشعار و سبک حماسی اشعار اینطور توضیح میدهد: «شاهنامه تا مدتها ویترین شعر شیعی به حساب میآمده است و فردوسی در اشعارش از ارزشهای اخلاقی و انسانی صحبت میکند. اینکه آمدیم این اشعار را به اشعار شاهنامه نزدیک کردیم، چون نماد بارز حماسه در ایران شاهنامه فردوسی است و در اذهان ما با مرام پهلوانی و قهرمانی درآمیخته است، ما هم از این قالب استفاده کردیم تا شعرمان با ذهنیت مخاطب نزدیک باشد.»
اسطوره با بهرهگیری از تکنیک کمیکموشن و به صورت ۲ D در استودیو پویانو مشهد و شرکت استودیو یار و به یاری حوزه هنری خراسانرضوی از سوی تیمی جوان به تولید رسیده است.
نظر شما