رسالت هنرمند در برابر ظلم
سمیعی درباره رسالت هنرمند در زمینه حمایت از مردم فلسطین میگوید: ما به این موضوع باور داریم که مقاومت فلسطینیان علیه رژیم اشغالگر قدس، مقاومت حقی است و طبیعی است که هنرمند به واسطه رسالتی که دارد نباید از ایستادن در طرف حق چشم پوشی کند ، در طول سالها خصوصا بعد از انقلاب اسلامی ایران، این ارزش حمایت از حق و مقاومت، پررنگ تر شده و جبهه مقاومت در عرصه هنر، رنگ و بوی اصیلتری پیدا کرده و در حوزههای مختلف هنری نیز این مهم به طور گستردهتری دیده شده است. اکنون میبینیم که هنرمندان عرصه تجسمی، شعر، موسیقی و سینما، هنرهایی هستند که در نهضت مقاومت پیشتاز بوده و هستند. من نیز در کارنامه هنری خود بیشتر از ۱۰ اثر در زمینه قدس تولید کرده ام که آنها را جزو کارهای موفق خود میدانم.
هنر یک ابزار علیه ظلم است
وی میگوید: باید گفت که آثار هنری که در زمینه فلسطین و قدس تولید شده، در واقع صدای هنرمندان جهان اسلام و حتی هنرمندان خارج از جهان اسلام است. هنرمندان با آثار خود ظلمی را که به مردم فلسطین رفته و مظلومیت آنها را فریاد میزنند. به دیگر سخن، هنر یک ابزار و یک سلاح علیه ظلم است؛ اگر ما امروز این ظلم را فریاد نزنیم، فردا شرمنده خود می شویم. هنرمند با توجه به رسالتی که دارد باید چنین نگاهی داشته باشد که در مواجهه با چنین رویدادهایی آثاری را علیه ظلم تولید کند که شرمنده خود و هنر نشود. صداهایی که از طریق هنر از کشورهای مختلف اسلامی و ایران عزیزمان شنیده می شود، این هجمه را علیه ظلمی که صهیونیستها انجام میدهند سنگینتر میکند.
بر اساس این گزارش، امیر حسین سمیعی متولد ۲۹ بهمن ۱۳۶۲ در تهران، آهنگساز و خواننده کلاسیک است. وی فارغ التحصیل هنرستان موسیقی بوده و مدرک کارشناسی خود را در رشته سینما از دانشگاه هنر دریافت کرده است. سمیعی در ادامه در دانشگاه کومیتاس ارمنستان در رشته آواز کلاسیک، موسیقی را دنبال کرد و آثار متعددی در زمینه قدس تولید کرده که از جمله آنها میتوان به «خانه اجدادی»، «قدس ضربان قلب ماست» و «قطعه خونه» اشاره کرد. او همچنین خوانندگی در گروه کر ارکستر سمفونیک صداوسیما، خوانندگی در سمفونیهای خلیج فارس و دلاوران و آهنگسازی برای موسیقی فیلم را نیز در کارنامه هنری خود دارد.
انتهای پیام/
نظر شما