حوزه هنری مازندران در حاشیه نمایشگاه عکس «سامون»، سند زیست بوم مازندران را در مجلس شورای اسلامی با حضور جمعی از نمایندگان و مسئولان رونمایی کرد.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، سند زیست بوم مازندران با حضور جمعی از نمایندگان استان مازندران، 15 آبان ماه با حضور سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، مرتضی آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و سعید لشکری معاون راهبری امور استان های حوزه هنری در مجلس شورای اسلامی رونمایی شد.
سعید لشکری معاون راهبری استانهای حوزه هنری انقلاب اسلامی نیز در ادامه ضمن بازدید از این نمایشگاه و همراهی و گفتوگو با نمایندگان گفت: در دوره جدید فعالیتهای حوزه هنری با شعار فرا تهران ضمن تمرکز زدایی از پایتخت سعی شده توجه ویژه ای به مراکز استانی شود.
این مقام مسئول ادامه داد: از مراکز استانی حوزه هنری درخواست کردیم تا با توجه به ویژگی های زیست بوم، نقشه تحول و سندی را تهیه کنند تا زین پس تولیدات و فعالیتهای خود را در آن حیطه متمرکز کنند. با این حال نهادهای فرهنگی در تامین منابع مشکلات فراوانی دارند و انتظار داریم مجلس به ویژه کمیسیون فرهنگی به این موضوع توجه داشته باشد.
در ادامه رییس حوزه هنری مازندران درباره رونمایی از سند زیست بوم این مرکز در مجلس گفت: این سند مجموعه ای از ویژگی ها، مزیت ها و ظرفیتهای فرهنگی تاریخی اجتماعی اقتصادی و سیاسی مازندران و همچنین معایب و آسیبهای آن می باشد که به شکل علمی و دقیق احصا شده است.
مهدی معصومی گرجی با اشاره به اینکه سند زیست بوم حوزه هنری مازندران از جامعیت برخوردار است ادامه داد: از آنجا که در این سند به شکل همه جانبه به مازندران پرداخته شده این مجموعه نقشه راه خوبی برای سایر مراکز و افرادی است که هدفشان فعالیت با موضوع مازندران در زمینه های مختلف می باشد.
وی گفت: تولیدات و فعالیت های حوزه هنری مازندران نیز در یک سال اخیر (منطبق با سند تحول) بر اساس ظرفیت ها و مزیت های زیست بوم مازندران بوده و در رشته های مختلف فرهنگی هنری فعالیت های گسترده ای صورت گرفته است.
کمال علیپور خنکداری رئیس مجمع نمایندگان استان مازندران ضمن بازدید از نمایشگاه عکس سامون و تشکر از حوزه هنری استان مازندران، گفت: در این نمایشگاه تلاش شده تا استعداد و توانمندی استان مازندران به زبان هنر به نمایش گذاشته شود. شناسایی ویژگی های بومی استان و فعالیتهای سنتی مازندران میتواند بسیار تاثیرگذار باشد چرا که هنر در رشد و ارتقای هر منطقه موثر است.
مهدی سعادتی بیشه سری نماینده مردم بابل در آیین رونمایی از سند زیست بوم حوزه هنری مازندران خطاب به معاون پارلمانی رئیس جمهور، گفت: زیرساختهای استان جوابگوی جمعیت 3 میلیون و 3 هزار نفری استان مازندران هم نیست و تنها 22 میلیون نفر در تعطیلات نوروز به این استان سفر میکنند و هر هفته نیز از روزهای چهارشنبه تا جمعه جمعیت 5 تا 6 میلیون نفری را در استان مازندران داریم؛ لذا انتظار داریم بودجه ای ویژه برای توسعه زیرساخت های فرهنگی استان و بخشهای دیگر اختصاص داده شود.
محمدعلی محسنی بندپی نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت ضمن بازدید از این نمایشگاه، گفت: سرانه جمعیتی استان مازندران شناور است. به عنوان مثال هر روستای این استان که 88 شعبه انشعاب خانگی آب برای بومیان خود دارد، 980 اشتراک آب غیر بومی نیز دارد که این موضوع نشانگر جمعیت شناور این استان است.
وی افزود: اساس توجه مراکز فرهنگی به سراسر استان ( از غرب تا شرق مازندران) و اجرای اصل تمرکز زدایی که امروز از اهم برنامه های حوزه هنری است داشتن بودجه کافی است که از مسئولان کشور انتظار می رود به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.
انتهای پیام/
نظر شما