آیتالله سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل روز چهارشنبه ۲۹ تیر ماه در حاشیه چهلویکمین نشست سراسری روسای مراکز استان حوزه هنری با محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری، مدیران ستادی و روسای مراکز استانی دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، آیتالله عاملی در این دیدار گفت: کاری که بر اساس احساس جمعی انجام بگیرد، آسیبهای احتمالی و کم تحرکی ها به حداقل ممکن خواهد رساند، چرا که همه جوانب و آسیبها شناسایی شده و اتخاذ تدابیر لازم از بروز فاجعههای جبران ناپذیر بعد از بهرهبرداری جلوگیری میکند. احساس جمعی به دنبال انتفاع نیست و نتیجه فرهنگ تربیت یافته است.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل به خروجی کارهای فرهنگی اشاره کرد و گفت: کار فرهنگی که از خروجی در جامعه برخوردار نباشد هزینههای مصرف شده در آن خیانت به بیتالمال محسوب میشود. دنیا روی وقت و نظم اداره میشود و لحظهای غفلت موجب عقبماندگی جبران ناپذیری میشود. در قیامت وقتهای ضایع شده جمع شده و بعضی منتهی به حکم قتل میشود. در این بین اساتید دانشگاهها و کارمندان دولت به دلیل اینکه با وقت مردم سر و کار دارند از سختترین مشاغل محسوب میشوند چرا که اگر در وقت اختصاص یافته برای کار مورد نظر کوتاهی کنند جوابگو نخواهند بود.
این مبلغ اسلامی به نقش هنرمندان در حوزه هنری انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: فعالیت حوزه هنری انقلاب اسلامی در کنار علما، مرزبانی و دیده بانی از جامعه است.
وی افزود: بزرگترین رمز مدیریت موفق، پرداخت به سوژههای حساس است، سوژههایی که از قدرت تخریب بالایی برخوردارند. ۱۸ دستگاه از بودجههای فرهنگی برخوردارند ولی در عمل کارهای با زمین مانده فرهنگی زیادی مواجه هستیم و این جبران ناپذیر است. عدم نگاه تخصصی به کارهای فرهنگی و دخالت مدیران در روند کارهای فرهنگی موجب ایجاد وضعیت فعلی شده است.
وی با بیان اینکه غرب درصدد همسان سازی فرهنگ جهانی است، گفت: غرب میخواهد همه از یک نوع آداب و رسوم برخوردار باشند، امروز جامعه جهانی درگیر جنگ آداب است و راه عبور از این جنگ نیز احیای آداب و رسوم نیاکان است. امروز ۷۰۰ نوع آداب در کشور شناسایی شده که اغلب به فراموشی سپرده شده است.
آیتالله عاملی در بخش پایانی سخنان خود گفت: حوزه هنری انقلاب اسلامی با کار روی الگوهای ناب کشور برای تقویت روح حماسی و تربیتی در کشور الگوسازی کند. در این بین زندگینامه شاه اسماعیل صفوی به عنوان یکی از الگوهای بیبدیل در تاریخ تشیع و کشور است و اگر زندگینامه این شخص تبدیل به آثار هنری همچون فیلم و سریال شود، اثرگذاری ایجاد شده فرا منطقهای خواهد شد. زندگینامه شاه اسماعیل و شیخ صفیالدین اردبیلی دارات نکات فوقالعاده تربیت دینی است که توانایی الگوسازی برای جوامع جهانی را دارد. طبق سخن بزرگان دین، شیخ صفیالدین اردبیلی هم ردیف سید بن طاووس بوده و قدرت امروز شیعه برگرفته از ایثار و اقتدار صفویان است که ایران را متحد و یکپارچه کرده و به ترویج شیعه در جهان پرداختند. امروز وظیفه داریم با صیانت از تمدن و فرهنگ غنی خودمان، از مصادره داشتههای بسیار کشورمان توسط سایر ممالک جلوگیری کنیم چرا که فرهنگ ما برگرفته از داشتههای تاریخیمان است.
انتهای پیام/
نظر شما