چهلمین نشست رؤسای مراکز استانی و مدیران ستادی حوزه هنری با سخنرانی محمدمهدی دادمان در بیتالزهرای حاج قاسم به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، اختتامیه چهلمین نشست رؤسای مراکز استانی و مدیران ستادی حوزه هنری شامگاه دیشب با حضور محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی و رحمان جلالی معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمان در بیتالزهرای حاج قاسم برگزار شد.
در این آیین محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بهویژه سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی اظهار کرد: گاهی از خودم میپرسم داغی که در دیماه به دل ما نشست چرا آرام نمیشود و حس انتقام و تلافی در ما زندهتر میشود.
محمد مهدی دادمان با بیان این نکته که خون حاج قاسم دنیا را وارد مرحلهای جدید کرد گفت: ما وارد نبرد آخرالزمانی شدهایم؛ انشاءالله با فتح قدس شریف و برپایی نماز به امامت حضرت صاحب الزمان(عج) داغ ما نیز آرام شود.
وی در ادامه افزود: نام و یاد حاج قاسم همیشه زنده است و حس انتقام از قاتلان او همیشه وجود دارد ما نیز در این مسیر نباید وظیفه و تکلیف خود را فراموش کنیم.
رحمان جلالی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان اظهار داشت: یکی از هنرهای مغفول در حوزه توسعه انقلاب اسلامی بخش طنز است.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر استفاده از تمام ظرفیتها برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب را تاکید دارند گفت: دشمن بهشدت در تلاش است تا مردم را از انقلابی که ایجاد کردند پشیمان و ناامید کند.
جلالی با اشاره به اینکه راه برون رفت از افسردگی سیاسی امید دادن به جامعه است افزود: بیانیه گام دوم انقلاب در واقع امید به جامعه است و این در حالی است که بعضیها روح ناامیدی به جامعه میدمند در حالی که داشتهها و ظرفیتهای عظیمی داریم.
وی با بیان اینکه مهمترین ابزار برای جهاد تبیین هنر و ابتکار است گفت: پرچمداران ابزار هنر حوزه هنری است و شما رزمندگان عرصه جهاد تبیین در قالب هنر هستید.
حاج مهدی صدفی از دوستان و همرزمان سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در آیین اختتامیه نشست رؤسای مراکز استانی حوزه هنری به بیان خاطراتی از سیدالشهدای مقاومت پرداخت.
او با بیان این نکته که شهید سلیمانی از نفس خود خیلی مراقبت میکرد و نمیخواست ذرهای غرور نزدیک او بشود گفت: شهید سلیمانی در دوران دفاع مقدس همیشه به اهلبیت(س) توسل میکرد و بعد از دفاع مقدس هم این توسلات ادامه داشت و «بیتالزهرای حاج قاسم» به نوعی تصویرگر همین مسئلهاست.
نظر شما