سید حسین شهرستانی معتقد است: برگزاری سلسله جلسات دفاعیه نقشه تحولی استانهای حوزه هنری، تلفیقی از نگاههای ملی و محلی، بومی و استانی را شکل میدهد.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، دکتر سید حسین شهرستانی از کارشناسان سلسله جلسات دفاعیه نقشه تحولی استانهای حوزه هنری است. شهرستانی با حضور در سومین نشست این جلسات که با حضور رؤسای حوزههای هنری استان یزد و کرمان در حوزه هنری ستاد برگزار شد، نکاتی را در مورد ارائه نقشه پیشنهادی هر یک از این دو استان ارائه کرد.
وی در حاشیه این نشست درباره جلسات حوزه هنری برای رسیدگی به مسائل دفاتر استانی آن به خبرنگار روابط عمومی حوزه هنری گفت: برگزاری چنین جلساتی مهم و سازنده است، زیرا با برگزاری آنها تلفیقی از نگاههای ملی و محلی، بومی و استانی شکل میگیرد. در نتیجه نوعی آمایش فرهنگی و هنری در مراکز استانی حوزه هنری رخ میدهد. این امر از طرفی موجب رشد و گسترش ظرفیتهای حوزه هنری میشود و از طرف دیگر باعث افزایش ظرفیتهای مدیریت و سیاستگذاری فرهنگی و هنری در جمهوری اسلامی خواهد شد.
وی افزود: دفاتر استانی حوزه هنری مهمترین رکن حضور فرهنگ انقلاب در استانهای مختلف هستند. ما نهادهای گوناگونی در سازمانهای مختلف از جمله دفاتر بنیاد شهید در استانهای سراسر کشور تا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و شورای فرهنگ عمومی داریم، اما اکثر دفاتر استانی این سازمانها ماهیت صرفاً دیوانسالاری، سازمانی، خشک و اداری دارند یا رویکردهای امنیتی بر آنها غلبه میکنند. این در صورتی است که دفاتر استانی حوزه هنری خیلی با نشاط و پویا فعالیت میکنند و از نیروهای نخبه و انقلابی پویا، خوشفکر و آزاد تشکیل شدهاند. این افراد اگر چه سازمانبندی اداری دارند، اما خیلی در قید ساختارهای اداری نیستند.
شهرستانی ادامه داد: در دوره جدید مدیریت حوزه هنری تلاش میشود با مدیریت معاونت استانها و در جریان طرح تحول، خانهتکانی در مراکز استانی حوزه هنری اتفاق بیفتد، زیرا شاید این دفاتر نیز در ۱۰ یا ۱۵ سال اخیر تا حدودی ماهیت اداری پیدا کرده بودند. در دوره جدید و با طرح تحول، دفاتر استانی حوزه حوزه پویایی و نشاط خود را بازمییابند تا بتوانند همزمان مسائل انقلابی، مسائل استانی و مسائل زیستبوم را پیگیری کنند.
وی در ادامه گفت: ما در این جلسات در جستوجوی نقطه تلاقی، هماهنگی و پیوند مسائل استان، اقتضائات و زیستبوم هر استان و فرهنگ و گفتمان انقلاب هستیم. ما نمیخواهیم شرایط جوری باشد که پیگیری مسائل مرتبط به فرهنگ و گفتمان انقلاب باعث شود افراد فعال در دفاتر استانی حوزه هنری از مسائل مربوط به زیستبوم استانشان غافل شوند. از طرف دیگر نمیخواهیم شرایط به گونهای رقم بخورد که جهتگیری انقلابی در زیستبوم استان اتفاق نیفتد.
این کارشناس و داور جلسات دفاعیه نقشه تحولی استانها، همافزایی استانها نسبت به همدیگر را از اهداف دیگر برگزاری جلسات بیان کرد و گفت: ما میخواهیم هر استانی مزیتهای خودش در حوزه قالبها، موضوعات و مفاهیم را در جلسهها مطرح کند تا ما در نهایت به یک طرح ملی برسیم. امیدواریم این طرح ملی در پیکرههای استانی هویتهای محلی پیدا کند.
شهرستانی در پایان گفت: جلسههای مذکور در اصل خط مشی برای اصلاح ساختارهای پیشنهادی ارائه میدهد و قطعاً باید ضمانت اجرایی داشته باشد، بنابراین به نظر میرسد که نکات اصلاحی مطرح شده در جلسه باید روی ساختارهای پیشنهادی اعمال شوند.
گفتنی است، سومین جلسه دفاعیه نقشه تحولی استانها با حضور محمدمهدی دادمان و به همت معاونت راهبری استانهای حوزه هنری، روز پنجشنبه ۶ آبانماه در حوزه هنری ستاد برگزار شد.
در این جلسه، محمدصادق کوچکزاده رئیس حوزه هنری استان یزد و مجتبی اسدی رئیس حوزه هنری استان کرمان به بیان برنامهها، اولویتها و نقشه تحولی استان خود پرداختند.
انتهای پیام/
نظر شما