امید پارساییفر رئیس حوزه هنری بوشهر گفت: سند تحول حوزه هنری بهعنوان یک دستگاه استانی با توجه به زیستبوم استان در حال تکمیل است که در آن، در تلاش هستیم تا استان بوشهر بهعنوان «پایتخت هنر مقاومت ایران» شناسایی و معرفی شود.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، غلامحسین کرمی نماینده دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی روز شنبه 8 آبانماه، از حوزه هنری بوشهر بازدید کرد و از نزدیک در جریان عملکرد فعالیت این نهاد انقلابی قرار گرفت.
وی در جمع کارکنان این نهاد و جمعی از هنرمندان به ضرورت تبدیل سوژهها و مضامین انقلاب به محصولات هنری در استان تأکید کرد و گفت: نبرد رئیسعلی دلواری در برابر انگلیسیها، حماسه شهید نادر مهدوی و اولین شهید مدافع حرم «احمدی جوان»، همه سوژههای ناب هستند که باید برای معرفی آنها برنامهریزی شود.
کرمی با تشریح ظرفیتهای شهرستانهای حوزه دشتی و تنگستان در عرصه فرهنگ افزود: با توجه به پیشتازی دشتی و تنگستان در حوزه مقاومت، میتوان این استان را نمونه خوبی از فرهنگ مقاومت معرفی کرد.
وی ضمن تقدیر از حوزه هنری استان بوشهر به دلیل اقدامات در عرصه فرهنگ و هنر در سطح استان، ادامه داد: باید به یک تعریف واحد از فرهنگ و هنر برسیم تا بتوانیم نقشه راه خوبی مشخص کنیم، بخشی از نارسایی فرهنگی از همین نبود نقشه راه نشأت میگیرد.
نماینده دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر تعریف هنر از نگاه علامه محمدتقی جعفری اظهار داشت: از نگاه علامه جعفری آنچه که باعث ارتقاء جنبه انسانیت در وجود انسان میشود هنر است.
وی افزود: کار اصلی فرهنگ به دوش دستگاههایی چون شما در حوزه هنری است، ولی فرهنگ را در جامعه به دستگاههای دیگری نسبت میدهند که همین امر به دلیل موازیکاریها در توزیع اعتبارات دچار مشکل میشود.
تولید آثار هنری و اقدامات فرهنگی بر پایه تاریخ مقاومت و فرهنگ زیستبوم استان در اولویت حوزه هنری است
رئیس حوزه هنری استان بوشهر در ادامه این جلسه، ضمن قدردانی از نماینده محترم دشتی و تنگستان به دلیل بازدید از مجموعه حوزه هنری استان، حوزه هنری را برخاسته از انقلاب اسلامی و در راستای هنر و اندیشه انقلاب اسلامی معرفی کرد و گفت: سند تحول حوزه هنری بهعنوان یک دستگاه استانی با توجه به زیستبوم استان، در حال تکمیل است که در آن، در تلاش هستیم تا استان بوشهر بهعنوان «پایتخت هنر مقاومت ایران» شناسایی و معرفی شود.
امید پارساییفر ضمن تشریح عملکرد این نهاد، افزود: دبیری هنری کنگره سرداران و دو هزار شهید در استان بوشهر در سال 1398، به این اداره محول شد که فعالیت خوبی در زمینه تولید سرود، کتاب، نمایش و فیلم انجام گرفت.
وی با اشاره به انتشار مجموعه شناختنامه، تاریخ شفاهی دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و تولید آثار متعدد هنری و برپایی رویدادها و نمایشگاههای هنری، بر حل مسائل استان از طریق هنر و فرهنگ تأکید کرد.
پارساییفر به تولید هنری در حوزه هنری یادآور شد و بیان کرد: ساخت پویانمایی میر مهنا، پویانمایی رئیسعلی دلواری در حال تولید است که میتواند معرف خوبی در جهت شناخت زندگی آنها و ابعاد مقاومت باشد.
رئیس حوزه هنری استان بوشهر با طرح یک پرسش خاطرنشان کرد: چرا استان ما نباید در عرصه ملی یک سریال یا فیلم سینمایی خوب بر پایه زندگی شهدا و مفاخر و آیینهای اصیل داشته باشد؟
این مقام مسئول با اشاره به وضعیت همهگیری کرونا یادآور شد: کرونا ضربه سنگینی به جامعه هنری وارد کرد و اکنون هنرمندان چشمانتظار هستند که حمایت جدی در زمینه تولید آثار هنری از آنها شود، چراکه تولید آثار هنری علاوه بر ارتقاء فرهنگ جامعه، کمک به معیشت خانواده آنها نیز خواهد کرد.
در ادامه این دیدار دکتر کرمی نماینده دشتی و تنگستان به بازدید از کتابخانه تخصصی ادبیات مقاومت و هنر، نگارخانه سوره و فضای اداری پرداخت و از تلاشهای رئیس، کارکنان و هنرمندان این حوزه قدردانی کرد.
انتهای پیام/
نظر شما