رئیس حوزه هنری استان کردستان در دیدار با حاج ماموستا سید صلاحالدین حسامی بر ضرورت گردآوری خاطرات این عالم انقلابی کردستانی تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، شامگاه یکشنبه 12 بهمنماه، به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، امین مرادی رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی به همراه سرهنگ عسکری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سنندج با حضور در منزل حاج ماموستا سید صلاحالدین حسامی از سالها تلاش و مجاهدت این عالم فرزانه قدردانی کرد.
در این دیدار مرادی با اشاره به نقش حاج ماموستا حسامی در تبیین ویژگیهای انقلاب گفت: قدردانی از پیشکسوتان انقلاب و معرفی این عزیزان به نسل جدید امری ضروری است.
وی با اشاره به جایگاه حاج ماموستا سید صلاح حسامی گفت: پدر شهید،عالم برجسته و مبلغ راستین اسلام وانقلاب با اندوخته ای وزین از خاطرات دوران انقلاب و دفاع مقدس در منطقه کردستان در کنار تواضع و فروتنی و تزکیه نفس این عالم مجاهد چهره ای محبوب و دوست داشتنی را برای تمامی دوستان فراهم کرده است.
مرادی تصریح کرد: لازم است به منظور به تصویر درآوردن اقدامات نظام در استان و همچنین مجاهدتهای صورت گرفته در دوران انقلاب و دفاع مقدس و جلوگیری از تحریف واقعیتها خاطرات شفاهی ماموستا حسامی ثبت، ضبط و منتشر شود.
وی در این زمینه با اشاره به خاطرات فراوانی که ماموستا حسامی دارند، افزود: به زودی با حضور یکی از نویسندگان و خاطرهنگاران توانمند استان این خاطرات جمعآوری و پس از ویراستاری و تدوین در قالب یک کتاب توسط حوزه هنری منتشر میشود.
مرادی با اشاره به کتاب «فرزند کردستان» خاطرات حجتالاسلام حیدری نماینده ولی فقیه در سپاه کردستان در ابتدای انقلاب که توسط حوزه هنری کردستان منتشر شده است، گفت: در بخشهایی از این کتاب از نقش و تأثیر حاج ماموستا حسامی در امنیت پایدار کردستان به خوبی اشاره شده است.
رئیس حوزه هنری استان کردستان در پایان با آروزی سلامتی و طول عمر با عزت برای حاج موستا حسامی با اهدای لوح تقدیر از سالها مجاهدت و تلاش این عالم فرزانه قدردانی کرد.
ماموستا سید صالحالدین حسامی متولد 1325 روستای هویه شهرستان سنندج است. این روحانی اهل سنت و از مدرسین برجسته علوم دینی در سال 1361 در حکمی توسط معمار کبیر انقلاب به امام جماعت شهر سنندج منصور شد.
ماموستا حسامی در طول 23 سال امامت جماعت شهر سنندج با شجاعت از انقلاب اسلامی دفاع و ضمن تقدیم یک فرزند به انقلاب اسلامی، بارها توسط گروههای معاند مورد هجمه قرار گرفت. وی در سال 1384 بهدلیل بیماری از امام جماعت استعفاء داد.
امیدوارم بتوانم واقعیتها و ناگفتههای بیشماری را برای آیندگان بیان کنم
ماموستا سید صلاحالدین حسامی نیز در این دیدار با اشاره به ارادت و دوستی خود با معمار کبیر انقلاب و رهبر فرزانه انقلاب گفت: عشق و علاقه بنده به این بزرگواران و انقلاب اسلامی همچون پروانهای به دور شمع است.
وی با اشاره به اینکه مردم باید واقعیتها و خدمات نظام را در کردستان به درستی درک کنند گفت: آنچه که در این 42 سال در کردستان از باب رونق و توسعه اتفاق افتاده است، قابل مقایسه با طول تاریخ کردستان نیست.
ماموستا حسامی با ذکر خاطراتی ادامه داد: یکی از افراد بسیار تلاشگر و بیادعا در کردستان حجتالاسلام نورالدین حیدری بود که بدون کوچکترین توقع چه از لحاظ مالی و چه از منظر کسب قدرت سالها در کردستان خدمت کرد.
این پدر شهید و جانباز انقلابی با ذکر خاطراتی از دهه شصت گفت: حاج آقا حیدری یکی از افراد مردمی و از منادیان وحدت بودند.
امام جمعه پیشین کردستان، با اظهار خوشحالی در خصوص چاپ کتاب خاطرات این مجاهد فی سبیلالله توسط حوزه هنری ادامه داد: عنوان «فرزند کردستان» به حقیقت بهترین عنوان برای خاطرات این روحانی مبارز و انقلابی است.
ماموستا حسامی با قدردانی از پیشنهاد رئیس حوزه هنری استان کردستان در ثیت و ضبط خاطرات خود گفت: امیدوارم بتوانم برای آیندگان واقعیتها و ناگفتههای بیشماری را که دارم در اختیار مردم ایران بگذارم.
وی در ادامه به ذکر چند خاطره پرداخت و سپس با اهدای لوحی تقدیر توسط رئیس حوزه هنری کردستان و فرمانده بسیج سپاه ناحیه سنندج از سالها تلاش و کوشش این عالم فرزانه تجلیل بهعمل آمد.
ماموستا حسامی، شاهدی صادق از تحولات کردستان است
سرهنگ عسکری فرمانده سپاه ناحیه سنندج از حاج ماموستا سید صلاحالدین حسامی به عنوان شاهد و راوی صادق از 42 سال خدمت نظام در کردستان نام برد.
وی با اشاره به خدمات 42 ساله انقلاب به مردم قدرشناس کردستان گفت: همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی، دولتهای غربی به سرکردگی آمریکا که حیاط خلوت خود در زمان پهلوی را از دست رفته میدیدند و اقدامات و توطئههای شومشان در تهران به نتیجه نرسیده بود، به فکر سوءاستفاده از اقدامات گروهکهای تشکیل شده در مناطق کردنشین افتادند و با حمایتهای خود جنایتهای بیشماری را در منطقه بهوجود آوردند.
وی گفت: در این برهه حساس در کنار دستور معمار کبیر انقلاب جهت پایان دادن به غائله کردستان، علمای دینی و افراد انقلابی و پیشمرگان مسلمان کُرد به میدان آمدند و در کنار نیروهای نظامی، این مناطق پاکسازی و به امنترین نقاط کشور تبدیل شد.
عسکری به نقش حاج ماموستا سید صلاحالدین حسامی در این ایام اشاره کرد و گفت: از همان ابتدای انقلاب خانواده ماموستا حسامی که پیام انقلاب را برگرفته از مکتب قرآن و اسلام تشخیص داده بودند به روشنگری پرداختند و علیرغم تهدیدها و اذیت و آزارهای فراوان به ترویج فرهنگ انقلاب در منطقه پرداختند.
وی گفت: سال 61 بنیانگذار انقلاب با آگاهی از شجاعت، شهامت، علم و ایمان ماموستا حسامی در حکمی امامت جماعت شهر سنندج را به این روحانی جلیلالقدر واگذار کردند که این حکم توسط رهبر معظم انقلاب نیز تنفیذ و به مدت 23 سال تا سال 1384 ماموستا حسامی با خطبههای تاریخی خود ضمن دعوت به صلح و آشتی، انقلاب اسلامی را انقلابی مبتنی بر باورهای مردمی عنوان و نقش بسیار ارزندهای را در امنیت امروز کردستان بر عهده داشتند.
وی با ذکر خاطراتی از ماموستا حسامی گفت: صداقت در بیان و گفتار و روایت شیوا با ذکر جزئیات از وقایع و رویدادهای صورت گرفته در کردستان از ویژگیهایی است که ماموستا حسامی را به شاهدی صادق از تحولات کردستان معرفی کرده است.
این فرمانده و رزمنده دوران دفاع مقدس با قدردانی از همت حوزه هنری کردستان در ثبت و ضبط خاطرات دوران انقلاب و دفاع مقدس در کردستان گفت: ثبت و ضبط خاطرات ماموستا حسامی باقیات و صالحات و تاریخی ماندگار و ارزشمند از 42 سال خدمات انقلاب در کردستان را به تصویر در میآورد.
انتهای پیام/
نظر شما