حجتالله ناظری یکی از مدرسین کارگاه تئاتر بچههای مسجد گفت: دوره فعلی کارگاه تئاتر بچههای مسجد در واقع آموزش مربیگری طلاب فعال مساجد تهران است. این طلاب قبلا سابقه فعالیت در عرصههای هنری و تئاتر را داشتند و خودشان این کار را دوست دارند. آنها هماکنون به این نتیجه رسیدهاند که برای پیشبرد اهدافشان به تئاتر نیاز دارند بنابراین با ما ارتباط گرفتهاند تا بتوانند ادامه فعالیتشان را آکادمیک و درست در حوزه تئاتر انجام بدهند و پیش ببرند.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری؛ ناظری، عضو شورای سیاستگذاری تئاتر بچههای مسجد و یکی از مدرسین کارگاه تئاتر بچههای مسجد برای طلاب فعال مساجد تهران گفت: کارگاه تئاتر بچههای مسجد با برنامهریزی و پشتیبانی مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری و در قالب طرح آموزش مربیان تئاتر مردمی بچههای مسجد برگزار میشود. مدرس آن حاج آقا سید فدایی حسین است.
این مدرس کارگاه تئاتر بچههای مسجد بیان کرد: ما اگر بتوانیم جلسات کارگاه تئاتر بچههای مسجد را ضبط کنیم، میتوانیم پایهای برای آموزش مجازی اسلوب آکادمیک تئاتر داشته باشیم.
ناظری گفت: کلاسهای کارگاه تئاتر بچههای مسجد در 17جلسه و به مدت 4ماه برگزار میشوند. جلسه اول آن، جلسه استعدادیابی ، سطحبندی و طرح موضوعات درسی بود که برگزار شد. ما در این جلسه درباره کلیات تئاتر با حضار صحبت کردیم. قرار بر این شد که دوستان پیش از برگزاری جلسات بعدی روی 4مبحث پژوهش کنند. آنها باید جستوجو کنند که تئاتر به لحاظ واژگانی و کارکردی چیست؟ چه کاربردی دارد؟ انواع آن و عناصر تشکیلدهندهاش چیست؟
او ادامه داد: کلیات مطالب قابل آموزش به مربیان تئاتر مسجد شامل 4حوزه بازیگری، نمایشنامهنویسی، کارگردانی و مربیگری میشود البته ما در دوره اول روی مباحث بازیگری، کارگردانی و مربیگری تمرکز میکنیم و نمایشنامهنویسی در دورههای بعدی تعریف خواهد شد. مربیگری به معنای توانایی گذراندن بچهها از مسیر تجربه به واسطه تئاتر است. در واقع مربیها چند کار را همزمان انجام میدهند. آنها در کنار کشف استعداد و راهنمایی خانوادهها، تئاتر را ترویج میکنند و نحوه برخورد با این هنر نمایشی را آموزش میدهند.
این مدرس کارگاه تئاتر بچههای مسجد اعلام کرد: ما در راستای برگزاری جلسات کارگاه تئاتر بچههای مسجد 2مقوله آموزش و پرورش را مد نظر قرار دادهایم.
انتهای پیام/
نظر شما